Antena Căutare

Mariea Crâșmaru, singura femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit la „Chefi la cuțite”

Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Mariea Crâșmaru, singura femeie din lume care a făcut înconjurul lumii pe jos!

Mariea Crâșmaru, singura femeie care a făcut înconjurul lumii pe jos, a gătit la „Chefi la cuțite” Galerie
Mariea Crâșmaru, concurentă în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurenta a dezvăluit faptul că are ceva emoții și că îți trebuie ceva curaj pentru a veni la emisiunea „Chefi la cuțite”!

Mariea Crâșmaru a decis să participe la cel mai îndrăgit show culinar din România pentru a-i cunoaște pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Mariea Crâșmaru, de la Cartea Recordurilor la emisiunea Chefi la cuțite

Cu o rețetă de ceviche de biban de mare pe pat de avocado, concurenta a sperat că va reuși să facă senzație cu rețeta aleasă pentru sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

citește și: Mariea Crâșmaru de la „Chefi la cuțite” e femeia cu cel mai lung pașaport din lume și un record greu de întrecut

citește și: Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban

Apoi, cu multe emoții, Mariea Crâșmaru a urmărit degustarea făcută de cei trei jurați, sperând că va primi un verdict cât mai bun și va putea să se laude cu un nou record personal!

Pentru cei care nu știu, concurenta este singura femeie din lume care a făcut înconjurul lumii pe jos, călătorie ce i-a luat mai bine de trei ani!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Le-a prezis viitorul! Cum au reacționat jurații „Chefi la cuțite” când au dat ochii cu vrăjitoarea Miliarda Șerban... Mariea Crâșmaru de la „Chefi la cuțite” e femeia cu cel mai lung pașaport din lume și un record greu de întrecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x