Antena Căutare

Mesajul lui Speak către Bontea, după „Chefi la cuțite”! Fanii au reacționat imediat

În a patra ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” și-au făcut apariția, în calitate de concurenți surpriză, Speak și Ștefania! După aventura la „Asia Express”, cei doi au decis să bifeze și o misiune în bucătărie. După show, Speak a postat un mesaj neașteptat pe pagina sa de Instagram.

Mesajul lui Speak către Bontea, după „Chefi la cuțite”! Fanii au reacționat imediat
Speak și Ștefania au făcut spectacol la „Chefi la cuțite”

A patra ediție din sezonul 8Chefi la cuțite” de la Antena 1 a adus pentru public nu doar preparate savuroase, ci și povești de viață incredibile și surpriza revederii cu Speak și Ștefania, foști concurenți în show-ul „Asia Express”.

Speak și Ștefania n-au primit cuțitul lui Sorin Bontea, la Chefi la cuțite

Cei doi au fost mai mult decât nerăbdători să dea ochii cu colegul lor de aventură, Sorin Bontea.

Cu o rețetă de ruladă de vită cu garnitură de piure cu trufe, Speak și Ștefania au sperat că vor demonstra că fac echipă bună în orice împrejurare, inclusiv în bucătărie. Chiar dacă emoțiile au fost mari, cei doi s-au descurcat de minune și au făcut deliciul publicului.

citește și: Speak și Ștefania au făcut show delicios la „Chefi la cuțite”: „Zi, ne dai cuțite din alea?!”

„Cel mai tare o să fie dacă ne dă Scărlătescu și Dumitrescu și să nu ne dea Bontea votul”, a glumit Speak, încercând s-o ajute de zor pe Ștefania să termine preparatul. Și intuiția sa nu a dat greș, căci singurul care nu a oferit cuțitul a fost chiar colegul lor din „Asia Express”. Totuși, acest lucru nu a influențat cu nimic prietenia specială dintre Speak, Ștefania și Sorin Bontea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La final, Speak a postat pe pagina sa de Instagram chiar și un mesaj emoționant.

„A fost o plăcere să te revăd, tăticule”, a scris Speak pe pagina sa oficială de Instagram, în dreptul fotografiei în care apare alături de Ștefania, în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8.

citește și: Chef Sorin Bontea a retrăit experiența „Asia express”! Ce ingredient i-a dat bătăi de cap: „Ia și mănâncă-l pe ăsta!”

„Cu Bontea in frunte sunteți cei mai tari❤️”, „Sunteți geniali 💋❤️💖😍💛👍🔥😂”, „
Sunteti doi frumosi si priceputi mai ales Șoarecu”, „Ati fost top😳❤️❤️”, „Ați fost haioși că de obicei 😂😂😂😘😘😘”, „Imi era dor sa va văd pe TV ❤❤mi-ați făcut seara mai frumoasa❤❤”, iată doar câteva dintre reacțiile fanilor celor doi, după ce aceștia au făcut spectacol la emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Chefi la cuțite a fost aseară lider de audiență pe toate segmentele de public... Rux Opulenta a făcut show la „Chefi la cuțite”! I-a pus la punct pe toți: „Să vă arăt cum se face tiramisu de bogați, cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x