Chefi la cuțite

SEZONUL 7 | LUNI, MARŢI | ora 20.00

Micii bucătari cuceresc marii chefi: "Am început să gătesc din pasiune pentru mama mea"

 

Pe platourile de la "Chefi la cuțite" își face apariția familia în care bucătarii sunt copiii: ”Gătește mai mult decât mine. În loc să se joace, el caută rețete”

În familiile Creț și Bihor, Florin este cheful în familie, el știind să pregătească tort de amandină, piept de rață în, cozonac și alte bunătăți. Micul bucătar gătește de la vârsta de 7 ani și dorește să își croiască un drum în această zonă culinară, motiv pentru care devine din ce în ce mai creativ în bucătărie! Florin nu a venit singur la emisiunea „Chefi la cuțite”, ci și-a adus un ajutor de nădejde, pe verișoara sa.

Lara, o domnișoară de 5 anișori, sâsâită și extrem de carismatică este la fel de pricepută ca și Florin, ea pregătind brioșele pentru chefi.  De asemenea ea știe să pregătească multe deserturi, printre care clătite și prăjituri.

Cei doi au pregătit împreună o quesadilla cu pui și brioșe cu sos din fructe de pădure, preparate care i-au pus pe chefi în dificultate!

Urmărește momentul video și află ce au decis jurații:


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest