Micuțe și delicate, brioșele fac parte dintre deserturile cele mai preferate, iar dacă sunt servite și cu diverse sosuri, precum aceste Brioșe cu sos din fructe de pădure, pot fi considerate adevărate bijuterii culinare.
Micuțe și delicate, brioșele fac parte dintre deserturile cele mai preferate, iar dacă sunt servite și cu diverse sosuri, precum aceste Brioșe cu sos din fructe de pădure, pot fi considerate adevărate bijuterii culinare.
Ingrediente pentru rețeta de Brioșe cu sos din fructe de pădure
Mod de preparare pentru rețeta de Brioșe cu sos din fructe de pădure
Amestecăm zahărul cu untul.
Le mixăm 5 minute, apoi adăugăm ouăle, esenţa de vanilie, jumătate din cantitatea de făină și jumătate din cantitatea de lapte. Din nou adăugăm făina, sarea, praful de copt, omogenizăm și adăugăm ultima parte de făina şi ultima parte din lapte.
Apoi încorporăm fulgii de ciocolată.
Punem compoziția în formele de brioşe şi le lăsăm la copt 20 de minute, la 175 grade.
Vedeți și rețeta Brioșe cu zmeură și ganache de ciocolată albă!
Preparăm sosul din fructe de pădure prin fierberea acestora cu zahărul la foc mic, apoi trecem sosul prin sită.