Live acum
Prime Time 20:00Film: Glont in cap

Brioșe cu sos din fructe de pădure. Un desert simplu și îndrăgit

Micuțe și delicate, brioșele fac parte dintre deserturile cele mai preferate, iar dacă sunt servite și cu diverse sosuri, precum aceste Brioșe cu sos din fructe de pădure, pot fi considerate adevărate bijuterii culinare.

Brioșe cu sos din fructe de pădure

Micuțe și delicate, brioșele fac parte dintre deserturile cele mai preferate, iar dacă sunt servite și cu diverse sosuri, precum aceste Brioșe cu sos din fructe de pădure, pot fi considerate adevărate bijuterii culinare.

Ingrediente pentru rețeta de Brioșe cu sos din fructe de pădure


  • 240 gr făină
  • 200 gr.zahăr pudră
  • 4 buc ouă
  • 200 gr unt moale
  • 80 ml lapte
  • 1 praf de sare
  • 1 buc esenţă de vanilie
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 1 portocală
  • 1 lămâie
  • 500 gr fructe de pădure congelate
  • 100 gr zahăr brun
  • 500 gr frişcă natural
  • 150 gr fulgi de ciocolată

Mod de preparare pentru rețeta de Brioșe cu sos din fructe de pădure

Amestecăm zahărul cu untul.

Le mixăm 5 minute, apoi adăugăm ouăle, esenţa de vanilie, jumătate din cantitatea de făină și jumătate din cantitatea de lapte. Din nou adăugăm făina, sarea, praful de copt, omogenizăm și adăugăm ultima parte de făina şi ultima parte din lapte.

Apoi încorporăm fulgii de ciocolată.

Punem compoziția în formele de brioşe şi le lăsăm la copt 20 de minute, la 175 grade.

Vedeți și rețeta Brioșe cu zmeură și ganache de ciocolată albă!

Preparăm sosul din fructe de pădure prin fierberea acestora cu zahărul la foc mic, apoi trecem sosul prin sită.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube