Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Mihai Teodorescu, pus la zid de chefi! Ce s-a întâmplat apoi în platoul „Chefi la cuțite”

Mihai Teodorescu are 29 de ani, este de meserie bucătar și a venit în a cincea ediție din sezonul 8 „Chefi la cuțite” de la Antena 1 ca să demonstreze că are tot ceea ce îi trebuie pentru a merge mai departe, în următoarea etapă!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tânărul de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8, este bucătar de mai bine de 13 ani, fiindcă a ales să practice această meserie încă de la vârsta de 17 ani. Totuși, emoțiile sale au fost atât de mari încât mâinile au început să-i tremure.

citește și: Scărlătescu, la un pas s-o pățească la „Chefi la cuțite”! La ce este alergic: „Mi se umflă capul”

Tânărul a plecat în mai multe țări, în dorința sa de-a învăța cât mai multe despre diferitele bucătării ale lumii.

„E al treilea an în care mă înscriu, dar acum e prima dată când am curaj să vin. Până acum nu m-am prezentat la preselecții. În această seară am ales o combinație de gusturi inedite și săer să obțin cuțitul de aur”, a dezvăluit Mihai Teodorescu.

Bucătarul a ales să facă senzație cu o rețetă de Saint Jacques cu sos parmentier.

Mihai Teodorescu, pus la zid de chefi! Ce s-a întâmplat apoi în platoul „Chefi la cuțite”

Mihai Teodorescu la „Chefi la cuțite”

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și cei trei chefi au analizat atent preparatul din farfurie. Se pare că rețeta a dat naștere unei adevărate discuții interminabile. S-au ciondănit, s-au contrazis, s-au înțepat în mod ironic din cauza amuletei și apoi și-au adus iar aminte că au de jurizat o rețetă.

citește și: Rux Opulenta a făcut show la „Chefi la cuțite”! I-a pus la punct pe toți: „Să vă arăt cum se face tiramisu de bogați, cu aur”

Ușile s-au deschis și tânărul a intrat în platoul „Chefi la cuțite”. A început să se prezinte, să spună ce experiență are și a sperat că va obține un vot bun.

„11 ani de meserie și ne dai doar atât?!”, a întrebat chef Florin Dumitrescu.

Mihai a recunoscut că a greșit și pentru o clipă a dat senzația că este descumpănit, dar la final verdictul a fost neașteptat: trei cuțite și chiar și aprecieri!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!