Antena Căutare

Mirela Calotă i-a emoționat pe chefi cu povestea sa! „Fiica cea mică a venit pe lume ca s-o salveze pe cea mare”

Mirela Calotă i-a impresionat pe cei trei chefi nu doar cu rețeta pe care a ales s-o gătească, ci și cu povestea ei emoționantă de viață.

Mirela Calotă i-a emoționat pe chefi cu povestea sa! „Fiica cea mică a venit pe lume ca s-o salveze pe cea mare” Galerie
Mirela Calotă, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Mirela Calotă a ales să pregătească la emisiunea „Chefi la cuțite” o rețetă semnată de Florin Dumitrescu: pulpe de pui cu sos Roquefort și broccoli.

În timp ce a pregătit totul, concurenta a dezvăluit că după terminarea pandemiei intenționează să se apuce de un curs de bucătărie.

Mirela Calotă a făcut senzație la emisiunea Chefi la cuțite

„Pasiunea pentru gătit era o relaxare pentru mine, după orele petrecute la birou. Bucătăria mă face să trăiesc, să mă bucur cu adevărat de ceva. Mi-a venit ideea să îmi dezvolt o sursă de venit din această pasiune. Mi-am făcut o pagină pe o pagină de socializare și în decurs de trei ani de zile am început să strâng mulți clienți. Toată familia mă ajută”, a dezvăluit Mirela Calotă, în timp ce a pregătit rețeta aleasă.

citește și: Cătălin Scărlătescu, acuzații neașteptate în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit Sorin Bontea

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și cei trei chefi au avut parte de o surpriză de zile mari. Au încercat bucătarii să își dea seama cine ar fi putut gătit un asemenea preparat. Apoi, ușa s-a deschis și Mirela Calotă și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”.

Am aflat astfel că fiica sa cea mare își dorește extrem de mult să devină studentă la medicină și să studieze oncologia, fiindcă în urmă cu 14 ani a fost diagnosticată cu o formă severă de cancer.

„Avea patru ani. A fost foarte greu ca părinte, a fost cumplit. După ce te-ai bucurat atâția ani de un copil să afli brusc că ai ajuns în ultimul moment și că a a doua zi nu știi dacă mai poți să îl vezi. Am găsit un chirurg la Timișoara, eu și soțul meu ne-am pus în genunchi și l-am rugat să o opereze pe fiica noastră. Am aflat pe internet de ideea de celule stem recoltate din cordonul ombilical, necesare în cazul în care va face recădere. Am decis să rămân însărcinată, cea mică a venit pe lume ca s-o salveze pe cea mare”, a dezvăluit Mirela Calotă, extrem de emoționată.

citește și: Sora lui Bogdan Boantă, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Antonia a făcut spectacol curat

Și chiar dacă viața nu a fost lipsită de probleme nici după acest obstacol, familia a trecut cu bine peste toate, cu mult optimism. De la fiica cea mică a concurentei, cei trei chefi au primit portrete desenaate cu mult drag.

Pentru rețeta pregătită, Mirela Calotă a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă din competiția culinară!

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ce rețete de paste au pregătit jurații „Chefi la cuțite” pentru proba de amuletă... Premieră la emisiunea „Chefi la cuțite”! Ce schimbare a observat Cătălin Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x