Antena Căutare

Sora lui Bogdan Boantă, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Antonia a făcut spectacol curat

Antonia Boantă, sora celebrului coregraf și dansator Bogdan Boantă, a decis să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a-I surprinde pe jurați cu o rețetă de senzație!

Sora lui Bogdan Boantă, apariție savuroasă la „Chefi la cuțite”! Antonia a făcut spectacol curat Galerie
Antonia, sora lui Bogdan Boantă, a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Susținută de celebrul său frate, Bogdan Boantă, actrița în vârstă de 26 de ani a dezvăluit la emisiunea „Chefi la cuțite” că are o imensă pasiune pentru gătit și acesta este și motivul pentru care a decis să participe la show.

„Pentru mine chef Scărlătescu e ce trebuie, cum să zic. E frumos, e singur! Ce să mai, la el în echipă trebuie să fii, că altă șansă n-ai. Eu am venit aici să mă distrez, să cunosc chefii, am venit să arăt ce pot să fac, poate o să le placă, poate nu. Dar eu gătesc trăsnet, maică, îți vine să-ți bați copiii”, a dezvăluit Antonia, fericită că are șansa de-a participa în sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Antonia, sora lui Bogdan Boantă, a făcut senzație la Chefi la cuțite

Cu o super rețetă de ciorbă cu varză murată și afumătură, concurenta a povestit că pasiunea pentru gătit și-a descoperit-o încă din copilărie și la 14 ani deja era expertă și îi făcea mamei sale numeroase surprize!

citește și: Cătălin Scărlătescu, acuzații neașteptate în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Ce a dezvăluit Sorin Bontea

„Gătesc mai bine decât mama. Eu și Bogdan ne iubim atât de mult încât noi nici nu ne spunem că ne iubim, e foarte ciudat. Mă uit la el și știe. Pentru mine Bogdan e tot, fiind sora mai mică eu mereu am fost pentru el o responsabilitate. El niciodată nu se gândește la el, el mereu are grijă să am eu tot. La câte a făcut pentru mine, nici dacă m-aș naște în două vieți nu aș putea să îl răsplătesc”, a mărturisit Antonia Boantă, emoționată până la lacrimi.

Plină de încredere, tânăra a așteptat și a urmărit cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”.

Odată ajunsă în fața celor trei jurați, concurenta s-a prezentat și a dezvăluit mai multe detalii despre cariera sa, dar și despre celebrul său frate, Bogdan Boantă.

citește și: Are patru ani și a făcut spectacol la „Chefi la cuțite”! Anastasia l-a „taxat” de bani pe Cătălin Scărlătescu

„Eu sper din suflet că v-a plăcut și dacă nu îmi dați cuțitul e pierderea voastră”, a glumit concurenta, optimistă, cu zâmbetul pe buze și o energie debordantă!

După ce au ținut-o în tensiune, cei trei jurați i-au făcut o surpriză uriașă: trei cuțite și șansa de-a merge mai departe, în următoarea etapă din competiție.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Ciprian Ciobanu a revenit la „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu i-a explicat ce sunt reptilienii... „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Ce se întâmplă în ediția următoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x