Antena Căutare

Moment de panică! Chef Dumitrescu se ridică speriat de pe scaun, după ce vede farfuria: „- Băi, ce e asta? Îmi stă inima!” - ”Doar nu mai mișcă!”

Lucian a venit cu un scop precis la concurs: acela de a-i deruta pe chefi cu preparatul său.

Lucian a venit cu un scop precis la concurs: acela de a-i deruta pe chefi cu preparatul său. Lucrează ca bucătar în Germania și a mâncat multe ciudățenii la viața lui.

Dacă surprizele pentru chef Scărlătescu au fost cele mai plăcute, nu același lucru îl poate spune Florin Dumitrescu.

”Se numește <<Prinde lăcusta>> și de obicei arată ca niște viermi”, spune concurentul.

După ce și-a pus la încercare talentul culinar, farfuriile au ajuns în fața juriului. Prima reacție a lui Florin Dumitescu după ridicarea cloșului? A fugit de pe scaun!

„Nu pot să stau lângă ea, îmi stă inima”, exclama cheful.

După ce se liniștesc lucrurile, chefii înregistrează o premieră: votează cu cuțitele pe masă, în fața concurentului. Lucian și ale sale lăcuste primesc toate cele trei cuțite!

N-ar atinge una vie, dar a folosit carnea de broască pentru sarmale: ”Le-ai reinterpretat de le-au luat dracii”... Susținătorii plâng în culise, el ascultă jurizarea! „N-ai voie să ai greșeli în farfurie! Asta e o păcăleală, dar ce ai ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x