Antena Căutare

Moment plin de emoție în Bootcamp! Puștii talentați au fost felicitați de cei trei chefi: "Tiramisu făcut de un puști de patru ani?! Cel mai bun mâncat vreodată!"

Ultimele farfurii degustate și ultimele voturi de încredere acordate de chefi au marcat o primă etapă încheiată în sezonul 5 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Ultimele farfurii degustate și ultimele voturi de încredere acordate de chefi au marcat o primă etapă încheiată în sezonul 5 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Etapa de Bootcamp, care a debutat în forță, cu o probă ce a pus la încercare abilitățile concurenților, va selecta, din cei 120 care au trecut de degustarea pe nevăzute, doar 18 care vor intra în cele trei echipe.

Printre cei care s-au remarcat în acest sezon au fost copiii. Puștii, care au gătit cot la cot cu cei care și care i-au impresionat pe cei trei jurați, vor merge, însă, acasă. A fost decizia chefilor, care i-a invitat pe cei mici să revină peste câțiva ani, atunci când vor împlini 16 ani.

A sosit momentul! Cei trei jurați își fac astăzi echipele cu care luptă la „Chefi la cuțite”... ”Chefii au fețe de călăi. Ne torturează!” Emoție, stes, speranțe și eliminări: ”Cine și-a auzit numele rămâne pe loc, ce...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x