Antena Căutare

Cștigătorul ”Chefi la cuţite”, recunoaște: "Mi-a fost foarte ușor să câștig". Cum a arătat prima noapte din viața lui Munti după difuzarea finalei

Al 6-lea sezon Chefi la cuţite s-a încheiat! Iar Mihai Munteanu, sau Munti, aşa cum îl ştie deja o ţară întreagă, a câştigat marele premiu. Ei bine, Munti a venit în platoul Acces Direct, însoţit de colegii lui, care l-au ajutat în Marea Finală: Silviu Nedelcu, Alex Ilinca, Sorin Stan şi Valentin Dumitrescu.

Al 6-lea sezon Chefi la cuţite s-a încheiat! Iar Mihai Munteanu, sau Munti, aşa cum îl ştie deja o ţară întreagă, a câştigat marele premiu. Ei bine, câștigătorul "Chefi la cuțite", sezonul 6, a venit în platoul Acces Direct, însoţit de colegii lui, care l-au ajutat în Marea Finală: Silviu Nedelcu, Alex Ilinca, Sorin Stan şi Valentin Dumitrescu.

Într-un interviu extrem de sincer, Munti a mărturisit că i-a fost ușor să câștige, pe de o parte pentru că s-a bagat pe sprinjinul necontenit al celor mai talentați bucătari care, între timp, i-au devenit și buni prieteni. În plus, faptul că nu s-a așteptat să fie el cel care câștigă trofeul și marele premiu de 30.000 de euro, l-a făcut să se poată bucura și mai mult de victorie.

”Mi-a fost froarte ușor să câștig pentru că nu m-am așteptat niciodată”, a declarat Munti, la Acces Direct, unde a vorbit și despre cum a decurs prima noapte din viața lui, după difuzarea finalei "Chefi la cuțite". "Am primit foarte multe mesaje pozitive după ce s-a anunțat câștigătorul care mi-au dat un vibe foarte bun și le mulțumesc tuturor", a mărturisit "uriașul lui Bontea".

Mihai Munteanu, Munti, la degustările pe nevăzute:

Mihai Munteanu, zis și Munti, are 32 de ani, e din București și a ajuns în bucătărie din... greșeală. Nu credea vreodată că se va îndrăgosti iremediabil de această meserie, iar acum nu-și vede viața fără să gătească.

În urmă cu câțiva ani, Mihai Munteanu a ajuns în Anglia să lucreze la un restaurant, spăla vase. Datorită chefului bucătar a ajuns să gătească.

Cștigătorul ”Chefi la cuţite”, recunoaște: "Mi-a fost foarte ușor să câștig". Cum a arătat prima noapte din viața lui Munti după difuzarea finalei

Povestea lui a început atunci când a ajuns prima dată într-un restaurant, nu ca chef, ci la spălat vase. "A fost ciudat, pentru că spălasem trei oale toată viața mea. Dar m-am descurcat, iar unul dintre bucătarii de acolo mi-a oferit o șansă", povestește Mihai.

A gătit o Paella valenciana, la degustările pe nevăzute, în semn de omagiu adus celui care l-a inițiat în tainele bucătăriei. S-a arătat în fața chefilor care a fost impresionați de statura sa impunătoare. I-a impresionat, însă, și preparatul? Da, căci a primit trei cuțite!

El e Munti, câștigător "Chefi la cuțite", sezon 6. "Uriașul lui Bontea" a cucerit trofeul și publicu... "Acum să te vedem, uriașule!" Colegii de echipă au avut cea mai tare provocare, în direct, pentru Munti, câști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x