Antena Căutare

El e Munti, câștigător "Chefi la cuțite", sezon 6. "Uriașul lui Bontea" a cucerit trofeul și publicul! Finala, lider de audiență

Milioane de români au ales aseară Antena 1! Marea finală a sezonului 6 "Chefi la Cuţite" i-a ţinut în tensiune pe telespectatori.

Milioane de români au ales aseară Antena 1! Marea finală a sezonului 6 "Chefi la Cuţite" i-a ţinut în tensiune pe telespectatori.

Trei concurenţi, doi din echipa lui chef Scărlătescu şi unul din echipa albastră condusă de chef Bontea s-au luptat pentru trofeul ediţiei şi pentru premiului de 30 de mii de euro.

Mihai Munteanu, Andrei Balazs şi Maria Burlacu - singurul cuţit de aur rămas în finală - au impresionat juraţii cu preparatele lor. După trei ore şi jumătate de gătit verdictul a fost dat de Gina Pistol: Câștigătorul "Chefi la Cutite", sezonul 6, este Munti!

Mihai Munteanu este câștigătorul celui de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite” Finala emisiunii, record de audienţã în ace... Cștigătorul ”Chefi la cuţite”, recunoaște: "Mi-a fost foarte ușor să câștig". Cum a arătat prima noapte din vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x