Antena Căutare

Noi ingrediente inedite vor instaura haosul la bancurile de lucru diseară, în bucătărie: „N-am mâncat în viaţa mea aşa ceva!”

Se strâng tot mai mult rândurile în bucătăria Chefi la cuţite, iar presiunea probelor devine din ce în ce mai greu de suportat.

Noi ingrediente inedite vor instaura haosul la bancurile de lucru diseară, în bucătărie: „N-am mâncat în viaţa mea aşa ceva!” Galerie
Noi ingrediente inedite vor instaura haosul la bancurile de lucru diseară, în bucătărie: „N-am mâncat în viaţa mea aşa ceva!” | Antena 1

Până şi jocurile de la începutul zilei, menite să mai destindă atmosfera de la bancurile de lucru, nu fac decât să îi agite şi mai tare.

O poveste culinară, creată chiar de către concurenţi, va fi cea care va stabili ordinea alegerii ingredientelor din cel de-al şaptelea battle culinar, difuzat în această seară, de la 20:00, la Antena 1.

Citește și: Sorin Bontea, mândru de fiul său cel mare. Cum arată acum Iulian și ce premiu important a câștigat: „Am cu ce mă lăuda”

Jocul propus de Irina le va da mari bătăi de cap Chefilor şi concurenţilor

În această seară, cei trei Chefi au planuri mari şi un tonus pe măsură. Iar ca efectul antrenant să fie şi mai puternic, jocul propus de Irina, o poveste culinară, creată chiar în bucătăria Chefi la cuţite, le va da mari bătăi de cap atât Chefilor, cât şi concurenţilor.

Iar ca gradul de dificultate să fie şi mai ridicat, Irina va ridica din nou cloşuri misterioase, care vor stârni tot felul de reacţii:

„N-am văzut aşa ceva! Sau „N-am mâncat aşa ceva în viaţa mea!”, sunt doar câteva dintre replicile care se vor auzi în această seară în bucătăria Chefi la cuţite.

Misterele, însă, trebuie elucidate rapid, căci după start începe imediat lupta titanilor. Conflicte mai vechi vor izbucni la bancurile de lucru, iar banda va aduce din nou, deopotrivă, tensiunea şi liniştea apăsătoare printre concurenţi.

Cine va da o nouă lovitură în acest battle, cui îi va aparține victoria, dar și cine va pleca acasă, telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată în această seară, la Antena 1 și în AntenaPLAY, de la ora 20:00.

Citește și: Habibi, gest emoționant pentru Nea Ion, după eliminarea de la Chefi la cuțite. Cum au apărut cei doi: „Prietenia rămâne”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate în AntenaPLAY.

Sorin Bontea, mândru de fiul său cel mare. Cum arată acum Iulian și ce premiu important a câștigat: „Am cu ce mă lăuda”... Chefi la cuțite, 8 octombrie 2023. Irina Fodor a schimbat regulile jocului chiar înainte de probă. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x