Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

O fetiță de 13 ani Mexic și mama sa, „rivale” la „Chefi la cuțite”: „Eu gătesc mai bine decât mama, asta e clar”

Kamila Villegas Millan are 13 ani și s-a născut în Mexic. Fetița a venit în sezonul 8 „Chefi la cuțite” alături de mama sa, care participă separat!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tatăl copilei a murit într-un accident de mașină, atunci când ea avea doar patru ani. Ulterior, mama sa a cunoscut un român și astfel, femeia și cea mică s-au mutat în România, pentru a forma o familie fericită. Acum, fetița și mama sa concurează separat, în sezonul 8Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Kamila și Carla Villegas Millan au făcut show la Chefi la cuțite

„Am venit la Chefi la cuțite pentru experință și pentru a o susține pe Kamila. Când era mică era foarte pasionată de gătit. Cred că îi plac provocările, cred că noi putem. Suntem concurente separate”, a dezvăluit mama copilei, pe nume Carla Villegas Millan, de meserie designer de haine.

O fetiță de 13 ani Mexic și mama sa, „rivale” la „Chefi la cuțite”: „Eu gătesc mai bine decât mama, asta e clar”

Carla și Kamila Villegas Millan la „Chefi la cuțite”

„Astăzi aducem bucătăria mexicană în faarfurii. Eu gătesc churros, un fel de gogoașă mai lungă”, a dezvăluit puștoaica de 13 ani de la „Chefi la cuțite”.

„Kamila, încă de la 3 ani și jumătate sau patru ani, a fost foarte pasionată de gătit. Se uita la desene animate, programe TV de gătit. Văzând la ea această pasiune m-a făcut și pe mine, pas cu pas, să lucrez mai mult cu mâncarea. Mi-am amintit că și mie îmi place să gătesc și că gătitul este o artă. Azi voi găti supă de tortilla”, a povestit mama fetiței.

O fetiță de 13 ani Mexic și mama sa, „rivale” la „Chefi la cuțite”: „Eu gătesc mai bine decât mama, asta e clar”

„Eu gătesc mai bine decât mama, asta e clar”, a recunoscut tânăra.

„Ca mamă este mai important pentru mine să meargă Kamila mai departe, dar dacă este să mergem amândouă și o să ajungem într-o etapă cât mai finală, sigur că mi-ar plăcea să ajungem amândouă cât mai aproape de final. Cred că mă voi simți împlinită ca mamă dacă ea își va realiza visul”, a mai completat Carla Villegas Millan.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Video