Antena Căutare

Părinții l-au dus pe Eric la „Chefi la cuțite”, fără să-i spună ce urmează! Ce s-a întâmplat când a apărut chef Bontea

Eric, unul dintre cel mai împătimit fan al lui chef Sorin Bontea, şi-a întâlnit idolul chiar pe platourile de filmare ale show-ului „Chefi la cuţite”! A renunțat la petrecerea de ziua lui, doar pentru a-și vedea preferatul!

Eric, unul dintre cel mai împătimit fan al lui chef Sorin Bontea, şi-a întâlnit idolul chiar pe platourile de filmare ale show-ului „Chefi la cuţite”! A renunțat la petrecerea de ziua lui, doar pentru a-și vedea preferatul!

Eric are doar doisprezece ani, dar este un fan împătimit al show-ului „Chefi la cuțite” încă din primul sezon. Pe parcursul anilor, i-a urmărit pe cei trei chefi cu sufletul la gură ediție de ediție, dar a sperat mereu ca finala concursului să strălucească în culoarea echipei juratului său preferat, Sorin Bontea.

În apropierea zilei sale de naștere, băiatul i-a mărturisit mamei că și-ar dori mai mult să își cunoască idolul decât și-ar dori o petrecere aniversară. Iar dorința sa a devenit realitate!

Eric a venit alături de părinții săi pe platoul de filmare fără să știe vreun moment ce îl așteaptă. Dacă inițial a bănuit că mama sa ar putea participa în etapa jurizărilor pe nevăzute, în momentul în care chef Bontea și-a făcut apariția din spatele ușii, băiatul a rămas fără replică!

Ce a urmat? Află urmărind clipul video de mai sus, din culisele emisiunii „Chefi la cuțite”!

Scărlătescu era s-o pățească rău de tot, chiar în timpul emisiunii! O concurentă de meserie avocat i-a pus gând rău! „Eu... Preparate inedite în noul sezon de poveste „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x