Căutare Live

Părinții l-au dus pe Eric la „Chefi la cuțite”, fără să-i spună ce urmează! Ce s-a întâmplat când a apărut chef Bontea

Eric, unul dintre cel mai împătimit fan al lui chef Sorin Bontea, şi-a întâlnit idolul chiar pe platourile de filmare ale show-ului „Chefi la cuţite”! A renunțat la petrecerea de ziua lui, doar pentru a-și vedea preferatul!

Eric, unul dintre cel mai împătimit fan al lui chef Sorin Bontea, şi-a întâlnit idolul chiar pe platourile de filmare ale show-ului „Chefi la cuţite”! A renunțat la petrecerea de ziua lui, doar pentru a-și vedea preferatul!

Eric are doar doisprezece ani, dar este un fan împătimit al show-ului „Chefi la cuțite” încă din primul sezon. Pe parcursul anilor, i-a urmărit pe cei trei chefi cu sufletul la gură ediție de ediție, dar a sperat mereu ca finala concursului să strălucească în culoarea echipei juratului său preferat, Sorin Bontea.

În apropierea zilei sale de naștere, băiatul i-a mărturisit mamei că și-ar dori mai mult să își cunoască idolul decât și-ar dori o petrecere aniversară. Iar dorința sa a devenit realitate!

Eric a venit alături de părinții săi pe platoul de filmare fără să știe vreun moment ce îl așteaptă. Dacă inițial a bănuit că mama sa ar putea participa în etapa jurizărilor pe nevăzute, în momentul în care chef Bontea și-a făcut apariția din spatele ușii, băiatul a rămas fără replică!

Ce a urmat? Află urmărind clipul video de mai sus, din culisele emisiunii „Chefi la cuțite”!

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Un fost concurent al emisiunii „Chefi la cuţite" deține un secret pe care orice bucătar ar vrea să-l știe!...
Ultimele știri