Antena Căutare

Pe „steagul” lor e scris VICTORIE! „Gălbiorii” lui Chef Scărlătescu au câștigat prima probă și se dezlănțuie! La plăcinte înainteeee!

Concurenții de la emisiunea „Chefi la cuțite” au avut parte de o provocare de zile mari! De data aceasta au fost nevoiți să gătească cel mai bun desert  folosind fie ciocolată, fie fructe, fie brânză!

Concurenții de la emisiunea „Chefi la cuțite” au avut parte de o provocare de zile mari! De data aceasta au fost nevoiți să gătească cel mai bun desert folosind fie ciocolată, fie fructe, fie brânză! Indiferent de echipă, cei 17 bucătari și-au dat tot interesul și au sperat până la final!

Cei 12 influenceri au primit preparate surpriză și au făcut show! „Am simțit asocieri de gusturi inedite în această farfurie!” Să fie cea galbenă, cea albastră sau cea verde?

Nu mai e un secret că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au încercat să aleagă rețete cât mai gustoase pentru a atrage voturile juraților. Ar fi pus mâna să ajute, dar nu au avut voie!

Degustarea a fost făcută de 12 influenceri pretențioși, așa că misiunea nu a fost una deloc ușoară.

Banda a început să meargă, iar voturile au început să curgă. Tensiunile au atins cote uriașe, fiindcă scorul a fost extrem de strâns pentru cele trei echipe.

Și finalul jurizării a fost fulminant: „Gălbiorii” lui Chef Scărlătescu au câștigat prima probă și se dezlănțuie! La plăcinte înainteeee!

Bucuria a fost MAXIMĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ!

Cei 12 influenceri au primit preparate surpriză și au făcut show! „Am simțit asocieri de gusturi inedite în această farf... Chef Scărlătescu, „ștampilat” de Gina! Sărutul așteptat de toată lumea! „Nu mai știu cum e să fii fericit, nimeni nu m-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x