Antena Căutare

Porție de adrenalină în farfurii: balutul i-a făcut pe chef Bontea și Scărlătescu să părăsească platoul

Personaje inedite, oameni conduși de o pasiune pentru bucătărie, reacții spumoase și preparate care s-au aflat în premieră pe masa jurizării, toate acestea au stat printre ingredientele ediției ,,Chefi la cuțite” de marți.

Personaje inedite, oameni conduși de o pasiune pentru bucătărie, reacții spumoase și preparate care s-au aflat în premieră pe masa jurizării, toate acestea au stat printre ingredientele ediției ,,Chefi la cuțite” de marți.

Încă de la început, chefii au pariat că seara va ascunde și marele câștigător al sezonului 5, de aceea toate preparatele au fost degustate ținând cont de un standard cât mai înalt. Dacă chef Bontea a jurizat doar mimând, chef Dumitrescu a fost nevoit să poarte pe cap o pălărie de comandant, iar provocările juraților au continuat în culise, spre deliciul celor din fața micilor ecrane.

Seara a marcat o altă etapă a jurizărilor pe nevăzute cu o nouă porție de adrenalină pentru cei trei chefi, ce au primit o ,,surpriză” culinară care l-a făcut pe chef Scărlătescu să părăsească platoul. Fosta sa concurentă, Minh Binh a revenit în cel mai iubit cooking show și le-a gătit celor trei balut, un preparat asiatic care se află doar în meniul celor curajoși. Învelit într-o omletă apetisantă pentru a păstra misterul, piperat cu cele mai atrăgătoare condimente, acest ou fertilizat le-a dat mari bătai de cap juraților, care au avut parte de o degustare desprinsă dintr-un film de groază.

Porție de adrenalină în farfurii: balutul i-a făcut pe chef Bontea și Scărlătescu să părăsească platoul

Articolul continuă după reclamă

În tachinările lui Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu au rezistat și s-au ridicat de la masa jurizării: ,,Am mâncat gândaci, scorpioni, șarpe, dar preparatul acesta chiar nu-l pot mânca. Eu care am stomacul tare, ai pomenit așa ceva?!. Și pentru că orice provocare la ,,Chefi la cuțite” se discută în termeni culinari, îndrăgita concurentă le-a promis chefilor pachețele asiatice, specialitatea sa, pentru a-și lua revanșa.

Zâmbetele au fost asigurate de Polo Fernando, un instructor de sport și de dans din Republica Dominicană ce a îmbinat tehnica gătitului cu pașii de salsa. O poveste de dragoste cu o româncă l-a împins să facă primul pas spre a se muta în țară, iar acum declară că este îndrăgostit de oamenii de aici. Preparatul pe care l-a gătit, tipic dominican, l-a făcut pe chef Scărlătescu să spere că în spatele ușilor s-ar afla o dansatoare braziliană îmbrăcată în costum de festival. Energia pozitivă și savoarea unei rețete inedite l-au făcut pe Fernando să treacă în etapa următoare, cu voturile de încredere ale chefilor.

Porție de adrenalină în farfurii: balutul i-a făcut pe chef Bontea și Scărlătescu să părăsească platoul

Actrița Doina Ghițescu le-a oferit celor trei jurați un spectacol de poveste, adjudecându-și scena culinară a platoului ,,Chefi la cuțite” ca o adevărată scenă de teatru. Deși preparatul său nu a ajutat-o să meargă mai departe, talentul artistic i-a adus un cuțit de aur, oferit de jurați în semn de apreciere. Printre personajele speciale ale serii s-a aflat o altă junioare de doar 12 ani, îndrăgostită de muzica populară și de bucătărie. Micuța și-a luat inima în dinți și a decis să îi impresioneze pe chefi cu o ,,rețetă complexă” semnată de chef Florin Dumitrescu, wellington cu piept de curcan și sos de merișoare.

Porție de adrenalină în farfurii: balutul i-a făcut pe chef Bontea și Scărlătescu să părăsească platoul

Tehnica și seriozitatea lui Alice Prundu au fost aplaudate la masa juraților, iar chef Scărlătescu a rămas impresionat de felul în care un copil tratează sfera gastronomiei: ,,Dacă la 12 ani gătești un preparat complex, la 35 ce mai faci?!”. Un artist tatuator, un PR al unui restaurant cu un meniu dedicat clătitelor și un coafor au fost alte personaje care au reușit să își depășească emoțiile de la bancul de lucru și să livreze preparate demne de etapa următoare.

Jurizările pe nevăzute ale sezonului de poveste ,,Chefi la cuțite” continuă și săptămâna viitoare pe Antena 1, luni și marți, de la 20:00.

"Dar ce mâncare e, bă, frate, bă?!". Fernando a renunțat la Republica Dominicană, din dragoste, și gătește pe ... Poziția oficială Antena Group cu privire la povestea falsă prezentată de concurentul Tolnai Miklos în emisiunea „Chefi l...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Citește și
Câte ore lucrează Luca Zvaleni într-un restaurant cu trei stele Michelin la Monaco. Ce a dezvăluit câștigătorul Chefi la cuțite
Câte ore lucrează Luca Zvaleni într-un restaurant cu trei stele Michelin la Monaco. Ce a dezvăluit...
Ce se întâmplă cu cadourile pe care Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le primesc de la admiratori de Crăciun. Copiii Familiei Regale urmează un protocol strict
Ce se întâmplă cu cadourile pe care Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte le primesc de la... Catine.ro
Mesajul emoționant al lui Chef Ștefan Popescu pentru fiul său cel mare cu ocazia zilei onomastice. Cât de bine seamănă cei doi
Mesajul emoționant al lui Chef Ștefan Popescu pentru fiul său cel mare cu ocazia zilei onomastice. Cât de bine...
Demet Özdemir vorbește despre cel mai recent rol al său. „Îmi amintește despre iubirile imposibile”
Demet Özdemir vorbește despre cel mai recent rol al său. „Îmi amintește despre iubirile imposibile” Happy Channel
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul împlinit
Fiul lui Dan Capatos, sportiv de performanță la doar 13 ani. Face sacrificii uriașe pentru a-și vedea visul... DivaHair
Judecătorul Laurențiu Beșu, protagonist în documentarul Recorder, va deveni procuror la Parchetul Judecătoriei Giurgiu | VIDEO
Judecătorul Laurențiu Beșu, protagonist în documentarul Recorder, va deveni procuror la Parchetul Judecătoriei... Libertatea.ro
Nepotul cel mare al lui Ion Ţiriac a dat o lovitură uriaşă. Şi-a făcut tatăl mândru: “Mereu m-a susţinut”
Nepotul cel mare al lui Ion Ţiriac a dat o lovitură uriaşă. Şi-a făcut tatăl mândru: “Mereu m-a... AntenaSport
Este vestea momentului în showbiz! Chiar înainte de Crăciun, vedeta a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Prima imagine cu bebelușul: „Raza mea de soare”
Este vestea momentului în showbiz! Chiar înainte de Crăciun, vedeta a adus pe lume cel de-al patrulea copil. Prima... Elle
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la Ploiești în acest timp
Vanessa a plecat în vacanță cu mama ei, presupusa amantă a lui Adi Minune, și fratele! Ce face Bogdan de la... Spynews.ro
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…”
Oana Lis continuă să vândă din casă pentru a-și ajuta soțul: ”Avem multe cărți, icoane…” Antenastars.ro
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară
Brăduți aperitiv din foietaj cu cașcaval și bacon. Rețetă simplă și ușoară HelloTaste.ro
Cel mai lung tunel din lume este finalizat. Are 22 de kilometri și a fost săpat în munți
Cel mai lung tunel din lume este finalizat. Are 22 de kilometri și a fost săpat în munți Antena3.ro
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el
OpenAI lansează magazinul de aplicații ChatGPT. Ce poți găsi pe el useit
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 decembrie 2025. Vărsătorii sunt norocoși. Află ce se întâmplă cu zodia ta Catine
Există Dumnezeu? Iată răspunsul celui mai inteligent om din lume
Există Dumnezeu? Iată răspunsul celui mai inteligent om din lume Jurnalul
Semnele subtile prin care Universul îți spune că ești pe drumul greșit
Semnele subtile prin care Universul îți spune că ești pe drumul greșit Kudika
PRIMUL 𝗠𝗘𝗦𝗔𝗝 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖 al Ralucăi Moroșanu după MOMENTUL care a ZGUDUIT întreaga Justiție! «Aseară la ora 20...»
PRIMUL 𝗠𝗘𝗦𝗔𝗝 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗖 al Ralucăi Moroșanu după MOMENTUL care a ZGUDUIT întreaga... Redactia.ro
Trei obiceiuri zilnice care ne sărăcesc fără să ne dăm seama. Cum le putem transforma în profit
Trei obiceiuri zilnice care ne sărăcesc fără să ne dăm seama. Cum le putem transforma în profit Observator
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard
Cele mai proaste obiceiuri pentru creierul tău, conform experților Harvard MediCOOL
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie
Vrei să faci cel mai bun punch acasă? Iată tot ce ai nevoie HelloTaste
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot
FOTO. Mădălina Ghenea a pus furtunul cu apă pe ea și imaginile sunt hot ProSport
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar
Cornel și Bianca Păsat au ANULAT divorțul! IREAL ce s-a întâmplat, cu câteva ore înainte să ajungă la notar CanCan
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii
Care este cea mai bună diferență de vârstă dintre copii DeParinti
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind custodia copilului
Soțul înstrăinat al Siei a făcut o declarație șocantă despre sobrietatea artistei, în plin scandal privind... ZUTV
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase premiile câștigate
Jocul Anului Clair Obscur: Expedition 33 a fost descalificat de la Indie Game Awards. De ce i-au fost retrase... UseIT
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente
Fursecuri palmieri din foietaj cu scorțișoară. Desert simplu, din doar trei ingrediente Hello Taste
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x