Antena Căutare

Retete

Retete Chefi la Cutite. Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia iti aduc, doar la Antena 1, retete culinare, retete de mancare, retete de prajituri, retete de paste, retete de post si multe alte retete

Rețeta tradițională de cârnați de casă. Cum îi facem suculenți și gustoși

Rețeta tradițională de cârnați de casă. Cum îi facem suculenți și gustoși

Rețeta tradițională de cârnați de casă pentru masa de Crăciun. Iată metodele prin care îi putem facem suculenți și gustoși. Oaspeții „se vor linge pe degete” după ce vor mânca din ei.

Vineri, 22.12.2023, 15:13
Secretul pentru cel mai gustos cozonac. Cu ce să dai pe el după ce îl scoți din cuptor

Secretul pentru cel mai gustos cozonac. Cu ce să dai pe el după ce îl scoți din cuptor

Freamătul sărbătorilor de iarnă intră rapid și în bucătărie sau poate chiar de acolo se răspândește în zilele următoare. Odată cu atmosfera de Crăciun gospodinele își împărtășesc din secrete.

Duminica, 17.12.2023, 17:59
Desert rapid de Crăciun, fără ou, fără unt, fără coacere. Va dispărea într-un minut de pe farfurie

Desert rapid de Crăciun, fără ou, fără unt, fără coacere. Va dispărea într-un minut de pe farfurie

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar mulți dintre noi căutăm rețete rapide și delicioase pentru a impresiona invitații la masa de Crăciun. Dacă vrei și tu să surprinzi cu ceva special și gustos, îți propunem o rețetă simplă și rapidă, care va aduce o notă festivă în doar câteva minute: biscuiți cu alune și caramel.

Vineri, 08.12.2023, 16:18
Trucul folosit de bucătari pentru a obține un piure de cartofi gustos și pufos. Ce secret folosesc pentru un preparat perfect

Trucul folosit de bucătari pentru a obține un piure de cartofi gustos și pufos. Ce secret folosesc pentru un preparat perfect

Piureul de cartofi este o garnitură extrem de apreciată de români. Descoperă ce truc poți să folosești pentru ca acesta să fie gustos și pufos. Bucătarii celebri folosesc un secret pentru a obține un piure de cartofi cu gust perfect.

Luni, 10.07.2023, 16:02
Cât se fierbe, de fapt, dulceața de căpșuni. Trucul din cărțile vechi de bucate pe care puțini îl știu

Cât se fierbe, de fapt, dulceața de căpșuni. Trucul din cărțile vechi de bucate pe care puțini îl știu

Multe gospodine fac în această perioadă a anului dulceață de căpșune. Află cum se face cea mai bună rețetă și de ce ingrediente ai nevoie. Sunt trucuri pentru etapa fierberii, dar și pentru conservarea cât mai îndelungată a dulceții de căpșuni.

Vineri, 16.06.2023, 19:45
Rețetă de mici delicioși pe grătar. Trucul lui chef Sorin Bontea pentru cei mai suculenți mititei de 1 mai 2023

Rețetă de mici delicioși pe grătar. Trucul lui chef Sorin Bontea pentru cei mai suculenți mititei de 1 mai 2023

Rețetă de mici pe grătar pentru 1 mai 2023. Micii sunt deliciul românilor și nu există grătar reușit fără ei. Iată o rețetă de mititei tradiționali și suculenți, din carne de vită și porc, și ce să faci, conform lui chef Sorin Bontea, pentru a nu îi usca.

Vineri, 28.04.2023, 14:50
Rețeta de salată de boeuf a lui Chef Florin Dumitrescu. Secretul bucătarului pentru aperitivul delicios, nelipsit de Sărbători

Rețeta de salată de boeuf a lui Chef Florin Dumitrescu. Secretul bucătarului pentru aperitivul delicios, nelipsit de Sărbători

Salata de boeuf este un aperitiv nelipsit de pe mesele românilor de Sărbători. Fie că o pregătesc pentru Crăciun, Revelion sau Paște, gospodinele petrec multe ore în bucătărie pentru a tăia legumele perfect și pentru a perfecționa textura maionezei. Iată care este rețeta lui Chef Florin Dumitrescu

Joi, 22.12.2022, 17:56
Ziua Copilului 2022, 1 iunie. Rețete de dulciuri, rapid de făcut și fără zahăr, pentru a îi răsfăța pe cei mici de ziua lor

Ziua Copilului 2022, 1 iunie. Rețete de dulciuri, rapid de făcut și fără zahăr, pentru a îi răsfăța pe cei mici de ziua lor

Ziua Copilului, 1 iunie 2022, este prilejul perfect pentru a îi răsfăța pe cei mici. Am strâns mai multe rețele de dulciuri, printre care brioșe, crumbe, colarez fără zahăr, potrivite chiar și pentru cei mai mofturoși copii. Află din rândurile următoare cum se prepară aceste bunătăți care vor aduce zâmbetul pe buzele micuților sărbătoriți.

Marti, 31.05.2022, 14:41
Pulpă de miel la cuptor, rețeta lui Sorin Bontea pentru Paște. Ce ingrediente folosești și cum obții o carne fregedă și gustoasă

Pulpă de miel la cuptor, rețeta lui Sorin Bontea pentru Paște. Ce ingrediente folosești și cum obții o carne fregedă și gustoasă

Rețeta de pulpă de miel a lui Sorin Bontea este, cu siguranță, mâncarea ce nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște. Se face simplu, rapid și cu ingrediente puține, iar gustul este savuros.

Vineri, 22.04.2022, 18:03
Friptura de miel pentru Paște 2022. Două rețete savuroase pentru grătar și cuptor, potrivite și pentru copii

Friptura de miel pentru Paște 2022. Două rețete savuroase pentru grătar și cuptor, potrivite și pentru copii

Friptura de miel, fie că este gătită la cuptor sau la grătar, este unul dintre cele mai așteptate preparatele de Paște 2022. De aceea, ți-am pregătit două rețețe delicioase, care îi vor încânta chiar și pe cei mai mofturoși musafiri.

Joi, 21.04.2022, 13:06
Rețeta de cozonac pufos a lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru Paște: ingrediente și cum se prepară desertul

Rețeta de cozonac pufos a lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru Paște: ingrediente și cum se prepară desertul

Cozonacul nu trebuie să lipsească de pe masa de Sărbători 2022. Dacă te-ai săturat de rețelele clasice, te invităm să alegi metoda lui Chef Cătălin Scărlătescu pentru a găti cel mai pufos și aromat cozonac pentru Sărbători. Află din rândurile următoare care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum se prepară desertul delicios.

Miercuri, 20.04.2022, 12:07
Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă

Drob de miel pufos pentru Paște. Cea mai bună rețetă

Sărbătoarea de Paște vine cu o masă tradițională plină de preparate tradiționale pentru care gospodinele petrec ore întregi în bucătărie. Printre delicioasele mâncăruri este și drobul de miel, iar rețeta de mai jos vine cu câteva secrete pentru un gust diferit.

Marti, 19.04.2022, 14:02
Rețetele tradiționale: stufat de miel la cuptor și la ceaun

Rețetele tradiționale: stufat de miel la cuptor și la ceaun

Alături de pufosul cozonac și pască, din meniul de Paște nu poate lipsi stufatul de miel. Acesta este un preparat simplu, gustos care vine la pachet cu tradițiile de Paște. Stufatul este o tocăniță înăbușită din carne (de miel, vită, pui, porc), gătita lent la cuptor.

Luni, 18.04.2022, 18:14
Rețetă cozonac pufos cu umplutură de nucă și rahat sau cacao din caietul bunicii. E simplu de preparat și delicios: ingrediente

Rețetă cozonac pufos cu umplutură de nucă și rahat sau cacao din caietul bunicii. E simplu de preparat și delicios: ingrediente

Este momentul în care casele se umple de veselie, iubire și miros de cozonaci. Dacă ești în căutarea rețetei perfecte pentru masa festivă, am pregătit pentru tine rețete de cozonaci pufoși cu nucă și rahat, respectiv cu umplutură de cacao, pentru a-i impresiona pe cei dragi. Iată cum prepari cozonaci aromați, cu miez pufos și crustă delicioasă.

Luni, 20.12.2021, 11:23
Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Somon teriyaki cu salată de castraveți și piele crocantă, rețeta concurentei Valentina Ioniță

Chefi la cuțite, 8 iunie 2021. Somon teriyaki cu salată de castraveți și piele crocantă, rețeta concurentei Valentina Ioniță

În ediția 45 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”,concurenții intrați la duel au pregătit rețete de preparate gustoase și farfurii spectaculoase, una dintre acestea fiind rețeta de Somon teriyaki cu salată de castraveți și piele crocantă, gătită de concurenta Valentina Ioniță, din echipa mov.

Miercuri, 09.06.2021, 10:27
Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Rețetă de spaghete aglio olio cu peperoncino și vinete, preparată de Alex Bădițoaia

Chefi la cuțite, 31 mai 2021. Rețetă de spaghete aglio olio cu peperoncino și vinete, preparată de Alex Bădițoaia

În al doisprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” Alexandru Bădițoaia din echipa mov a primit punctajul cel mai mare la rețeta de spaghete aglio olio cu peperoncino și vinete.

Marti, 01.06.2021, 10:15
Chefi la cuțite, 25 mai 2021.Rețetă de aperitiv libanez, preparată de Valentina Ioniță în cea de-a zecea confruntare pe echipe

Chefi la cuțite, 25 mai 2021.Rețetă de aperitiv libanez, preparată de Valentina Ioniță în cea de-a zecea confruntare pe echipe

Una dintre rețetele cele mai apreciate din confruntarea pe echipe cu numărul 10 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost rețeta de aperitiv libanez preparată de concurenta Valentina Ioniță din echipa mov.

Miercuri, 26.05.2021, 09:35
Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Rețetă de tocană țigănească autentică, preparată de Narcisa Birjaru

Chefi la cuțite, 17 mai 2021. Rețetă de tocană țigănească autentică, preparată de Narcisa Birjaru

Una dintre rețetele cele mai apreciate din concursul culinar ”Chefi la cuțite” din 17 mai 2021 a fost o rețetă de tocană țigănească autentică, preparată de Narcisa Birjaru.

Marti, 18.05.2021, 13:00
Ciorbă de miel cu cartofi, rețeta lui Chef Florin Dumitrescu. Trucuri de la juratul „Chefi la cuțite” pentru un plus de savoare

Ciorbă de miel cu cartofi, rețeta lui Chef Florin Dumitrescu. Trucuri de la juratul „Chefi la cuțite” pentru un plus de savoare

Ciorba de miel este nelipsită de pe mesele românilor, mai ales în ziua de Paște. Chef Florin Dumitrescu de la emisiunea „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum se face cea mai bună rețetă de ciorbă de miel cu cartofi și care este secretul pentru un maxim de savoare.

Miercuri, 28.04.2021, 17:43
Friptură de miel la cuptor, rețeta lui Chef Florin Dumitrescu. Trucuri de la juratul „Chefi la cuțite” pentru un gust minunat

Friptură de miel la cuptor, rețeta lui Chef Florin Dumitrescu. Trucuri de la juratul „Chefi la cuțite” pentru un gust minunat

Chef Florin Dumitrescu din emisiunea „Chefi la cuțite” a dezvăluit cum se face cea mai bună rețetă de friptură de miel! Carnea va deveni fragedă și gustoasă, numai bună pentru o masă cu totul și cu totul specială.

Miercuri, 28.04.2021, 16:34
Rețeta de cozonac a lui Chef Sorin Bontea. Trucuri de la juratul Chefi la cuțite pentru cozonac

Rețeta de cozonac a lui Chef Sorin Bontea. Trucuri de la juratul Chefi la cuțite pentru cozonac

Masa de sărbătoare e completă doar atunci când e pregătit și desertul tradițional preferat al românilor, și anume cozonacul.

Marti, 27.04.2021, 10:41
Rețeta de cozonac a lui Chef Cătălin Scărlătescu. Trucuri pentru cel mai bun cozonac

Rețeta de cozonac a lui Chef Cătălin Scărlătescu. Trucuri pentru cel mai bun cozonac

Masa de sărbătoare înseamnă atmosfera de familie și un dulce traditional, precum pasca și cozonacul. Juratul Chefi la cuțite ne învață să facem cel mai bun cozonac.

Luni, 26.04.2021, 14:56
Rețeta de drob de Paște a lui Chef Florin Dumitrescu. Trucuri de la juratul Chefi la cuțite

Rețeta de drob de Paște a lui Chef Florin Dumitrescu. Trucuri de la juratul Chefi la cuțite

Pe orice masă de Paște, în topul mâncărurilor preferate, se va afla drobul de miel.

Vineri, 23.04.2021, 09:41
Rețetă de friptură de miel a lui Chef Cătălin Scărlătescu. Trucuri de la juratul Chefi la cuțite

Rețetă de friptură de miel a lui Chef Cătălin Scărlătescu. Trucuri de la juratul Chefi la cuțite

Masa de Paște nu e la fel dacă nu pregătești și o friptură de miel, după o rețetă care îți lasă gura apă.

Joi, 22.04.2021, 10:16
Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Supă cremă siciliană de roșii și Penne quattro formaggi cu roșii uscate, gătite de Ioana Cutugno

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Supă cremă siciliană de roșii și Penne quattro formaggi cu roșii uscate, gătite de Ioana Cutugno

Ediția 23 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” Ioana Cutugno a gătit Supă cremă siciliană de roșii și Penne quattro formaggi cu roșii uscate și spanac, două rețete delicioase ce au primit punctraj maxim.

Marti, 20.04.2021, 10:54
Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Rețetă de ciorbă din ciuperci pleurotus, preparată de Lucian Barna

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Rețetă de ciorbă din ciuperci pleurotus, preparată de Lucian Barna

Una dintre rețetele apreciate cu punctaj maxim în ediția 22 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost o rețetă de ciorbă din ciuperci pleurotus, preparată de Lucian Barna.

Luni, 19.04.2021, 11:12
Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Rețetă de gulaș de porc cu găluște, preparată de Georgiana Neda Ebru

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Rețetă de gulaș de porc cu găluște, preparată de Georgiana Neda Ebru

O rețetă apreciată cu trei cuțite în ediția 22 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost rețeta de gulaș de porc cu găluște, preparată de Georgiana Neda Ebru.

Luni, 19.04.2021, 09:43
Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Rețetă de scoici Saint Jacques cu sos de citrice și piure de păstârnac, gătită de Florin Revesz

Chefi la cuțite, 11 aprilie 2021. Rețetă de scoici Saint Jacques cu sos de citrice și piure de păstârnac, gătită de Florin Revesz

Una dintre rețetele prezentate în ediția 19 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, care i-a impresionat pe cei trei chefi, a fost rețeta de scoici Saint Jacques cu sos de citrice și piure de păstârnac, gătită de Florin Revesz.

Luni, 12.04.2021, 10:18
Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Mousse de ciocolată cu migdale caramelizate și spumă de zmeură, rețeta lui Luca Lazarof

Chefi la cuțite, 6 aprilie 2021. Mousse de ciocolată cu migdale caramelizate și spumă de zmeură, rețeta lui Luca Lazarof

Una dintre rețetele care i-a impresionat pe cei trei chefi în ediția 18 a sezonului 9 „Chefi la cuțite” a fost rețeta de mousse de ciocolată cu migdale caramelizate și spumă de zmeură, preparată de Luca Lazarof.

Miercuri, 07.04.2021, 14:38
Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Rețetă de plăcintă bulgărească cu brânză, preparată de Viorica Manga

Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Rețetă de plăcintă bulgărească cu brânză, preparată de Viorica Manga

O rețetă delicioasă prezentată în ediția 17 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, apreciată cu două cuțite a fost rețeta de plăcintă bulgărească cu brânză, preparată de Viorica Manga.

Marti, 06.04.2021, 10:36
Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Rețetă de halibut în sos de miso cu crochete de orez pentru sushi, gătită de Claudia Cristescu

Chefi la cuțite, 4 aprilie 2021. Rețetă de halibut în sos de miso cu crochete de orez pentru sushi, gătită de Claudia Cristescu

Rețetă de halibut în sos de miso cu crochete de orez pentru sushi, gătită de Claudia Cristescu

Luni, 05.04.2021, 14:50
Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Cotlete de miel cu piure de vinete, tapenada de măsline și cartofi dulci, rețeta Cristinei Mălai

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Cotlete de miel cu piure de vinete, tapenada de măsline și cartofi dulci, rețeta Cristinei Mălai

Una dintre cele mai apreciate rețete din ediția 15 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost rețeta de cotlete de miel cu piure de vinete, tapenada de măsline și cartofi dulci,preparată de concurenta Cristina Mălai.

Miercuri, 31.03.2021, 15:54
Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Piciorușe de copănele crispy sau Copănele false de pui cu mujdei, rețetă gătită de Aylin Cozma

Chefi la cuțite, 30 martie 2021. Piciorușe de copănele crispy sau Copănele false de pui cu mujdei, rețetă gătită de Aylin Cozma

În sezonul 9 al emisiunii culinare ”Chefi la cuțite” o concurentă de doar 10 ani, a făcut senzație cu o rețetă ineditpă și anume: Piciorușe de copănele crispy sau Copănele false de pui cu mujdei.

Miercuri, 31.03.2021, 10:45
Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Rețetă de red velvet cake, preparată de Elena Nechifor

Chefi la cuțite, 29 martie 2021. Rețetă de red velvet cake, preparată de Elena Nechifor

În ediția 14 a sezonului 9 „Chefi la cuțite”, una dintre rețetele care i-a impresionat pe cei trei chefi a fost o rețetă de red velvet cake, preparată de Elena Nechifor.

Marti, 30.03.2021, 08:55
Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Tartar cu păstrăv afumat în gulie și halibut cu piure de topinambur, rețeta lui Ștefan Borleanu

Chefi la cuțite, 28 martie 2021. Tartar cu păstrăv afumat în gulie și halibut cu piure de topinambur, rețeta lui Ștefan Borleanu

Tartar cu păstrăv afumat în gulie și halibut cu piure de topinambur, a fost rețeta preparată de Ștefan Borleanu în ediția 13 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, care i-a impresionat la maxim pe cei trei chefi.

Luni, 29.03.2021, 12:07
Chefi la cuțite, 23 martie 2021.Rețetă de negresă cu sos de ciocolată, preparată de Gabriel Neamu

Chefi la cuțite, 23 martie 2021.Rețetă de negresă cu sos de ciocolată, preparată de Gabriel Neamu

Una dintre cele mai apreciate rețete din ediția 12 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost această rețetă de negresă cu sos de ciocolată, preparată de Gabriel Neamu.

Miercuri, 24.03.2021, 12:08
Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Rețetă de stridie în spuma mării, preparată de Pavel Gherghe

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Rețetă de stridie în spuma mării, preparată de Pavel Gherghe

O rețetă spectaculoasă și inedită, prezentată în ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost rețeta de stridie în spuma mării, preparată de concurentul Pavel Gherghe.

Marti, 23.03.2021, 10:01
Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză și tarhon, preparată de Ciprian Antone

Chefi la cuțite, 21 martie 2021. Supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză și tarhon, preparată de Ciprian Antone

Trei cuțite cu felicitări, pentru o supă cremă din ardei copți cu sfere crocante din brânză și tarhon, preparată de Ciprian Antone la Chefi la cuțite în sezonul 9.

Luni, 22.03.2021, 09:41
Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Rețetă tradițională de tapioca braziliană, preparată de Nadia și Horia Dobrescu

Chefi la cuțite, 16 martie 2021. Rețetă tradițională de tapioca braziliană, preparată de Nadia și Horia Dobrescu

Una dintre surprizele ediției 9 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost această rețetă tradițională de tapioca braziliană, preparată de Nadia și Horia Dobrescu.

Miercuri, 17.03.2021, 11:10
Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă și brânză pane, rețetă gătită de Dorin Voiasciuc

Chefi la cuțite, 15 martie 2021. Antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă și brânză pane, rețetă gătită de Dorin Voiasciuc

O rețetă care i-a impresionat pe jurați în ediția 8 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, a fost rețeta: Antricot de vită cu foie gras, dulceață de ceapă și brânză pane, rețetă gătită de Dorin Voiasciuc.

Marti, 16.03.2021, 12:28
Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Rețeta Red velvet cu mousse de ciocolată albă, cocos și zmeură, preparată de Daniela Vieriu

Chefi la cuțite, 14 martie 2021. Rețeta Red velvet cu mousse de ciocolată albă, cocos și zmeură, preparată de Daniela Vieriu

Un desert foarte reușit și apreciat de cei trei chefi în ediția 7 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost desertul Red velvet cu mousse de ciocolată albă, cocos și zmeură, preparat de concurenta Daniela Vieriu.

Luni, 15.03.2021, 11:00
Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Rețetă de păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc, preparată de Paul Vasile

Chefi la cuțite, 9 martie 2021. Rețetă de păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc, preparată de Paul Vasile

În ediția 6 a sezonului 9 Chefi la cuțite, Paul Vasile a preparat o spectaculoasă rețetă de păstrăv poșat cu piure de conopidă și spumă de soc, pentru care a primit aprecieri maxime.

Miercuri, 10.03.2021, 09:23
Chefi la cuțite 8 martie 2021. Supă cremă de porumb în două culori cu popcorn afumat și spumă de coriandru, gătită de Khalil Saer

Chefi la cuțite 8 martie 2021. Supă cremă de porumb în două culori cu popcorn afumat și spumă de coriandru, gătită de Khalil Saer

Una dintre cele mai inedite și mai interesante rețete prezentate în fața celor trei jurați în ediția 5 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite” a fost rețeta de supă cremă de porumb în două culori cu popcorn afumat și spumă de coriandru, gătită de Khalil Saer.

Marti, 09.03.2021, 12:07
Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Rețetă de Choux Craquelin, preparată de concurenta Elena Matei

Chefi la cuțite, 7 martie 2021. Rețetă de Choux Craquelin, preparată de concurenta Elena Matei

Una dintre rețetele apreciate maxim de cei trei jurați, în sezonul 9, ediția 4 Chefi la cuțite, a fost această spectaculoasă rețetă de Choux Craquelin, preparată de concurenta Elena Matei.

Luni, 08.03.2021, 15:07
Rețeta de mucenici a lui chef Cătălin Scărlătescu. Cum poți pregăti cel mai gustos desert de 9 martie

Rețeta de mucenici a lui chef Cătălin Scărlătescu. Cum poți pregăti cel mai gustos desert de 9 martie

Pe 9 martie gospodinele pregătesc mucenici, desertul delicios care ne aduce aminte de copilărie. Iată cum se prepară mucenicii muntenești, dar și cei moldovenești!

Miercuri, 03.03.2021, 14:56
Chefi la cuțite 2 martie 2021. Rețetă de linguine cu creveți și cremă de zucchini, gătită de Nicoleta Pop

Chefi la cuțite 2 martie 2021. Rețetă de linguine cu creveți și cremă de zucchini, gătită de Nicoleta Pop

În ediția 3 a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, concurenta Nicoleta Pop i-a cucerit pe cei trei jurați cu o rețetă de linguine cu creveți și cremă de zucchini.

Miercuri, 03.03.2021, 08:36
Chefi la cuțite 1 martie 2021. Rețetă de creier de porc cu ceapă si ouă pe crutoane de pâine și creier pane, gătită de Anca Fati

Chefi la cuțite 1 martie 2021. Rețetă de creier de porc cu ceapă si ouă pe crutoane de pâine și creier pane, gătită de Anca Fati

Una dintre rețetele apreciate de cei trei jurați a fost acestă rețetă de creier de porc cu ceapă si ouă pe crutoane de pâine și creier pane, gătită de Anca Fati la Chefi la cuțite.

Marti, 02.03.2021, 09:15
Chefi la cuțite 28 februarie 2021. Rețetă de gogoși sărate sau piroști, gătită de Andreea Climatiano

Chefi la cuțite 28 februarie 2021. Rețetă de gogoși sărate sau piroști, gătită de Andreea Climatiano

Una dintre rețetele preparate în prima ediție de preselecții a sezonului 9 ”Chefi la cuțite”, care i-a impresionat pe cei trei chefi, a fost o delicioasă rețetă de gogoși sărate sau piroști, gătită de Andreea Climatiano.

Luni, 01.03.2021, 10:04
Rețetă de bulz cu brânză de burduf și cârnați afumați în manta de bacon afumat

Rețetă de bulz cu brânză de burduf și cârnați afumați în manta de bacon afumat

Dacă îndrăgești preparatele servite cu mămăliguță, ca la bunica acasă, un bulz cu brânză de burduf și cârnați afumați în manta de bacon afumat, va fi o adevărată delicatesă.

Marti, 26.01.2021, 10:55
x