Antena Căutare

Prea dulce ca „de diabet”, prea acră și cu prea multă scorțișoară. Proba salatei de fructe le-a pus capac concurenților! Unii au fost salvați de poezie!

Părea o probă la îndemâna oricui, dar, vai, câte capcane! Salata de fructe a fost prima provocare majoră pentru concurenți, una cu năbădăi!

Părea o probă la îndemâna oricui, dar, vai, câte capcane! Salata de fructe a fost prima provocare majoră pentru concurenți, una cu năbădăi!

Ce părea a fi simplu s-a dovedit a fi foarte greu! Prea dulce ca „de diabet”, prea acră și cu prea multă scorțișoară: cam acestea au fost „verdictele” celor trei chefi după ce au gustat, rând pe rând, salatele de fructe ale concurenților.

O concurentă a încercat să-i înduplece pe cei trei jurați cu o salată de fructe „asezonată” cu o poezie pe care a pregătit-o special pentru emisiune.

A reușit ea oare să rămână în competiție ajutată de versuri?

Jurat Scărlătescu: „Noi trei, chefii, nu vom mai fi prieteni!”. Proba „salatei de fructe”, aparent simplă, însă dificilă... Din 90 de concurenți, 45 de învingători. Restul - acasă! Trierea a fost drastică, cei mai buni au rămas în cursă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x