Antena Căutare

Din 90 de concurenți, 45 de învingători. Restul - acasă! Trierea a fost drastică, cei mai buni au rămas în cursă!

Salata de fructe le-a dat bătăi de cap și de cuțite celor 90 de concurenți, iar chefii au fost neînduplecați! Jumătate a plecat acasă! 

Salata de fructe le-a dat bătăi de cap și de cuțite celor 90 de concurenți, iar chefii au fost neînduplecați! Jumătate a plecat acasă!

Bucătăria nu e pentru toată lumea! Unii concurenți au crezut că au noroc cu salata de fructe, dar uite că n-a fost să fie!

Nu e ușor să ajungi un adevărat chef, iar asta au aflat mulți dintre cei care s-au aventurat să participe la „Chefi la cuțite”! Unii au dat dovadă de multă migală, alții au surprins în cel mai neașteptat mod posibil, recitând poezii cu aceeași dexteritate cu care au tăiat fructele!

45 au plecat, 45 au rămas. Chefii au avut o misiune „aproape” (im)posibilă: de a-i alege pe cei mai buni dintre cei buni!

Prea dulce ca „de diabet”, prea acră și cu prea multă scorțișoară. Proba salatei de fructe le-a pus capac concurenților!... Maioneza: sosul care l-a garantat multor concurenți „tăierea de pe listă”! S-a lăsat cu regrete: „Sunt foarte dezamăgit ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x