Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Preparate ambițioase pentru al 6-lea battle Chefi la cuțite! Cu ce strategie și-a speriat Cătălin Scărlătescu propria echipă

Ediția 33 Chefi la cuțite se anunță a fi una cu multe emoții pentru echipele chefilor Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Pentru azi, concurenții trebuie să gătească un preparat aparent simplu, dar care poate deveni foarte dificil - rulada.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Vezi toate știrile și noutățile Chefi la cuțite aici!

După ce s-au întrecut în ediția 31 în preparate fast food, pentru al 6-lea battle Chefi la cuțite, echipele lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu trebuie să pregătească azi un alt fel de preparat - o ruladă.

Echipa lui Cătălin Scărlătescu, speriată de preparatul din a 6-a proba Chefi la cuțite

Pentru juriul format din doctori, chefii vor să ridice azi simplă ruladă la rang de delicatesă, fiecare cu propriul sau plan de pregătire.

Sorin Bontea a ales o varianta clasică de ruladă, celebrul Cordon bleu.

Echipa de buline a lui Florin Dumitrescu vă gați azi o ruladă de porc, o alegere foarte pentru proba de azi, potrivit concurentului Vincent Lointier, dat fiind faptul că acest tip de carne se consumă des în România.

Citește și: Vincent Lointier e francezul care i-a fermecat pe jurații „Chefi la cuțite”! „Sunt bucătar de la 15 ani, acum lucrez în Cluj”

La polul opus de afla alegerea lui Chef Cătălin Scărlătescu, care a ales azi un desert, decizie ce i-a speriat echipa de pătratele.

“Mai, nene, dar tu nu te-ai săturat să intrăm la duel?” a declarat Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), în timpul interviului individual, după ce a auzit ce planuri de gătit are azi Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” că să savurezi momentul!

Video