Preparatele propriilor concurenți i-au adus în pragul disperării pe Scărlătescu și Bontea: „Orice femeie de serviciu ştie să facă o porţie de paste mai bine ca voi”

Ce poate fi mai dureros decât să jurizezi realizările celor pe care îi vrei în mare finală și să descoperi că preparatele lor sunt dezastruoase. Cei doi mentori care au ajuns la baraj sunt descumpăniți de felul în care arată și în care se prezintă elevii lor

Ce poate fi mai dureros decât să jurizezi realizările celor pe care îi vrei în mare finală și să descoperi că preparatele lor sunt dezastruoase. Cei doi mentori care au ajuns la baraj sunt descumpăniți de felul în care arată și în care se prezintă elevii lor.

Ceea ce trebuia să fie un adevărat galop de sănătate pentru cei care se visează chefi, s-a dovedit a fi o mare piatră de încercare. Nici măcar unul dintre concurenți nu a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați, iar farfuriile prezentate de aceștia au fost catalogate de „judecători” drept foarte slabe: „Orice femeie de serviciu ştie să facă o porţie de paste mai bine ca voi”, a tunat chef Scărlătescu după ce a degustat fiecare preparat.

Ultimele știri