Antena Căutare

Puțini știau că Chef Scărlătescu are voce de tenor. Cum cântă o arie de operă, direct din platoul Chefi la cuțite

După ce a impresionat prin delicioasa sa rețetă de clătite umplute cu pui și legume, Iulian Stănescu a fost rugat de către cei trei jurați să cânte un fragment muzical de operă, iar spectacolul a fost unul magic!

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 aduce a adus publicului, încă din prima ediție, momente de senzație!

Plin de emoții, Iulian Stănescu a așteptat verdictul celor trei jurați. Aflând ce meserie are concurentul, Cătălin Scărlătescu l-a rugat pe acesta să cânte un fragment de operă, iar rezultatul a fost de excepție.

citește și: A crescut în sărăcie, dar și-a depășit condiția și vrea să demonstreze că poate reuși orice își propune. Concurentul pe care îl susține inclusiv Alex Velea

Puțini știau că Chef Scărlătescu are voce de tenor. Cum cântă o arie de operă, direct din platoul Chefi la cuțite

Cei trei chefi, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Cei trei chefi, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Jurații au avut o reacție savuroasă și nu au lipsit nici momentele haioase!

citește și: Concurenta care s-a luat „la harță” cu chefii. Chef Florin Dumitrescu: „Haideți, doamna, astea se fac în 5 minute”

„A murit Scărlătescu”, au glumit Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, văzând că al lor coleg de platou a fost pur și simplu dat pe spate de momentul special.

Ce s-a întâmplat în continuare? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Chefi la cuțite”, de la Antena 1!

Știe că lui Chef Scărlătescu nu-i plac clătitele, dar și-a propus să-l facă să se răzgândească. La ce rețetă deosebită a... Chefii au pentru ce să se „bată”. Ce avantaj le aduce prima amuletă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x