Căutare Live

Rahela, cea mai sexy concurentă de la Chefi la cuțite, l-a fermecat pe Scărlătescu. Chef Cătălin a vrut-o în echipa mov

Rahela, cea mai sexy concurentă de la Chefi la cuțite, l-a fermecat pe Scărlătescu. La cei 23 de ani, Rahela a trecut prin multe greutăți și spune că dacă ar fi să câștige "Chefi la cuțite" s-ar folosi de bani ca să-i ajute pe cei din jurul său. 

Rahela a ajuns în echipa mov după ce Scărlătescu și-a schimbat un concurent

Rahela știe cum este să înduri foame și frig și i-ar plăcea să ajute copiii nevoiași. S-a apucat de gătit pe când avea doar 16 ani, iar copilăria sa a fost marcată de o pierdere importantă, cea a tatălui său.

Concurenta care l-a cucerit pe chef Scărlătescu vrea să își deschidă un Coffee shop.

Rahela, cea mai sexy concurentă de la Chefi la cuțite, l-a fermecat pe Scărlătescu. Chef Cătălin a vrut-o în echipa mov

Experiența Rahelei a ajut-o să îi surprindă pe jurați încă din preselecții, cu un cheesecake inedit, toți trei concluzionând că este un preparat gustos făcut de un cofetar priceput. (Vezi AICI momentul Rahelei din degustările pe nevăzute)

Expertă în dulciuri, Rahela a fost "furată" de Scărlătescu din echipa albastră, condusă de chef Dumitrescu, după ce a folosit una dintre amuletele câștigate.

Campion garantat! Ce truc te ajută să câștigi la ciocnitul ouălor de Paște... Chefi la Cuțite, 5 aprilie 2021. Viorica Manga, o fosta cunoștință a lui Chef Sorin Bontea, apariție-surpriză în studio...
Ultimele știri