Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Răzvan Babană, poză „delicioasă” din dormitor! Cum s-a fotografiat concurentul de la Chefi la cuțite

Răzvan Babană, simpaticul concurent din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, a făcut o dezvăluire ce i-a pus pe jar pe fani! Cum s-a fotografiat acesta, în dormitor?

Cum s-a fotografiat Răzvan Babană de la Chefi la cuțite

Fostul concurent din echipa verde condusă de Chef Sorin Bontea a avut o evoluție spectaculoasă la emisiunea Chefi la cuțite și a reușit să câștige inimile a mii de fani.

Răzvan Babană ne-a fermecat de fiecare dată cu șarmul ieșit din, cu optimismul molipsitor și cu modul în care a știut să își alege mereu colegii de echipă, dovedindu-se a fi un prieten foarte bun.

După emisiune am aflat tot felul de detalii „savuroase” din viața lui, de la ce salariu are și până la planurile sale de viitor, printre acestea numărându-se și televiunea.

Cum s-a fotografiat Răzvan Babană de la Chefi la cuțite

De data aceasta, Răzvan Babană de la Chefi la cuțite s-a fotografiat în ceea ce pare a fi un dormitor sau un salon, într-o ținută lejeră.

Stând pe canapea, acesta s-a pozat ținând în brațe o chitară. Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut imediat senzație, iar fanii s-au întrebat imediat dacă pe lângă numeroasele talente pe care le are, acesta se pricepe și la cântat! Imaginea a primit numeroase like-uri și comentarii, semn că apariția a fost din plin pe placul fanilor, care au găsit poza „delicioasă”.

„Ștefan Babană Jr”, a comentat el la poză, făcând o aluzie amuzantă la celebrul cântăreț român Ștefan Bănică Jr.


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezonul 7 se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite-sezonul-7. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube