Antena Căutare

Răzvan Babană, poză „delicioasă” din dormitor! Cum s-a fotografiat concurentul de la Chefi la cuțite

Răzvan Babană, simpaticul concurent din sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite, a făcut o dezvăluire ce i-a pus pe jar pe fani! Cum s-a fotografiat acesta, în dormitor?

Răzvan Babană, poză „delicioasă” din dormitor! Cum s-a fotografiat concurentul de la Chefi la cuțite Galerie
Cum s-a fotografiat Răzvan Babană de la Chefi la cuțite

Fostul concurent din echipa verde condusă de Chef Sorin Bontea a avut o evoluție spectaculoasă la emisiunea Chefi la cuțite și a reușit să câștige inimile a mii de fani.

Răzvan Babană ne-a fermecat de fiecare dată cu șarmul ieșit din, cu optimismul molipsitor și cu modul în care a știut să își alege mereu colegii de echipă, dovedindu-se a fi un prieten foarte bun.

După emisiune am aflat tot felul de detalii „savuroase” din viața lui, de la ce salariu are și până la planurile sale de viitor, printre acestea numărându-se și televiunea.

Răzvan Babană, poză „delicioasă” din dormitor! Cum s-a fotografiat concurentul de la Chefi la cuțite

Cum s-a fotografiat Răzvan Babană de la Chefi la cuțite

Cum s-a fotografiat Răzvan Babană de la Chefi la cuțite

De data aceasta, Răzvan Babană de la Chefi la cuțite s-a fotografiat în ceea ce pare a fi un dormitor sau un salon, într-o ținută lejeră.

Stând pe canapea, acesta s-a pozat ținând în brațe o chitară. Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut imediat senzație, iar fanii s-au întrebat imediat dacă pe lângă numeroasele talente pe care le are, acesta se pricepe și la cântat! Imaginea a primit numeroase like-uri și comentarii, semn că apariția a fost din plin pe placul fanilor, care au găsit poza „delicioasă”.

„Ștefan Babană Jr”, a comentat el la poză, făcând o aluzie amuzantă la celebrul cântăreț român Ștefan Bănică Jr.

Uau, asta DA transformare! Cum arăta Răzvan Babană cu codiță și cercel?! Imagini nemaivăzute cu cel mai simpatic concure... Răzvan Babană a răbufnit și a dat cărțile pe față! Mesajul dur al concurentului Chefi la cuțite: „Asta e pentru ăia mulț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x