Magia sărbătorilor de iarnă a adus săptămâna aceasta, la ”Chefi la cuțite”, rețete delicioase, ce nu pot lipsi de pe masa de Crăciun.
Astfel, luni și marți seară, temele principale ale primelor battle-uri din sezonul 6 au provocat bucătarii să pregătească antreuri festive, sau să refacă un meniu complet de Crăciun, respectând tradiția culinară a trei țări diferite: România, Anglia și Franța.
Cămara LIDL le-a pus concurenților la dispoziție cele mai variate ingrediente, cu ajutorul cărora au reușit să obțină preparate ce au făcut deliciul invitaților veniți special la jurizare. În proba antreurilor, bucătarii au pregătit o farfurie concept, iar fiecare echipă a avut de pus în evidență un element vedetă: salata de boeuf, caltaboșul, sau piftia.
Legumele proaspete din cămara LIDL ce au completat dish-urile bucătarilor, asezonate cu condimente tradiționale, au conferit farfuriilor finale gustul tradițional, nelipsit de la masa de sărbătoare. Și în proba de marți seară, concurenții au reușit să obțină magie în farfurie, cu ajutorul produselor LIDL, de cea mai bună calitate, iar fiecare echipă a pus în fața juraților o farfurie desprinsă din tradiția meselor de sărbătoare din cele trei țări impuse.