Antena Căutare

Robert Csete, cerere în căsătorie la „Chefi la cuțite”! Reacția chefilor a fost savuroasă: „Cum să vii aici ca să-ți iei nevastă?”

Tânărul Robert Csete este bucătarul care a venit în ediția 17 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” cu o super rețetă de sushi, aranjat în farfurie sub forma unui pește! Reacția chefilor a fost savuroasă atunci când au văzut preparatul!

Robert Csete, cerere în căsătorie la „Chefi la cuțite”! Reacția chefilor a fost savuroasă: „Cum să vii aici ca să-ți iei nevastă?” Galerie
Robert Csete și-a cerut iubita în căsătorie la „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

După ce a pregătit cu multe emoții o rețetă inedita de sushi la „Chefi la cuțite”, Robert Csete a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

„Eu sunt bucătar, specializat pe sushi. Am făcut și bucătărie caldă”, a dezvăluit bucătarul, odată ajuns în fața celor trei jurați de la „Chefi la cuțite”! Doar că nu a mai durat mult și acestuia a început să-I tremure vocea, dar a reușit totuși să spună ce surpriză a pregătit iubitei sale!

Robert Csete, cerere în căsătorie la emisiunea Chefi la cuțite

„În seara aceasta începe o nouă etapă a vieții mele. Pentru că, pentru mine, este un moment foarte special. Vrei să îți împarți restul vieții cu mine?”, a zis tânărul Robert Csete, în timp ce s-a pus în genunchi, a scos inelul și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Mihaela!

citește și: Robert Csete de la „Chefi la cuțite” și-a cunoscut fata visurilor la secția de votare! „Am știut că e ea”

„Cum, mă, să vii la Chefi la cuțite și să-ți iei nevastă?!”, a exclamat uimit Cătălin Scărlătescu.

„Bravo, măi! Ai curaj, felicitări!”, a mărturisit Sorin Bontea, de-a dreptul încântat de ceea ce s-a petrecut în platoul emisiunii!

citește și: Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 17, cea mai puternică dintre toate

„M-am gândit să fac acest pas astăzi ca să fie ceva mai spectaculos, ceva ce nu s-a mai făcut. Ca să știe și ea că o iubesc foarte mult”, a mai dezvăluit tânărul, extrem de fericit că a reușit să își surprindă iubita cu acest moment special.

„Mă simt ușurat că am luat doi de da, unul din partea chefilor și unul din partea iubitei mele, Mihaela”, a dezvăluit Robert Csete la final, când a aflat că a primit cuțitele pentru a merge mai departe, în următoarea etapă din competiția „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Robert Csete de la „Chefi la cuțite” și-a cunoscut fata visurilor la secția de votare! „Am știut că e ea”... Gina Pistol, lovitură grea pentru chefi! Ce au descoperit bucătarii în cutiile misterioaose, la „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x