Antena Căutare

Robert Csete de la „Chefi la cuțite” și-a cunoscut fata visurilor la secția de votare! „Am știut că e ea”

Robert Csete este din Cluj și a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că este un bun bucătar, dar și pentru a-i face iubitei sale o surpriză!

Robert Csete de la „Chefi la cuțite” și-a cunoscut fata visurilor la secția de votare! „Am știut că e ea” Galerie
Robert Csete, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Tânărul din ediția 17 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” este de meserie bucătar și locuiește în Cluj. În urmă cu un an, acesta a cunoscut-o pe Mihaela, iubita lui, chiar într-o secție de votare.

Robert Csete a făcut o rețetă inedită de sushi la Chefi la cuțite

Robert Csete a dezvăluit că a fost dragoste la prima vedere pentru el și că i-a zis tinerei încă din prima faptul că ea o să fie cea cu care el se va căsători.

Timpul a trecut și se pare că cei doi sunt în continuare împreună, la fel de îndrăgostiți.

citește și: Robert Csete, cerere în căsătorie la „Chefi la cuțite”! Reacția chefilor a fost savuroasă: „Cum să vii aici ca să-ți iei nevastă?”

Concurentul a dezvăluit, în ediția 17 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, faptul că a venit să îi impresioneze pe cei trei jurați cu o rețetă inedită de sushi, dar și ca să-i facă iubitei sale o surpriză!

Cu multă atenție, tânărul a pregătit rulouri de sushi, pe care le-a aranjat în așa fel încât în farfurie să pară că este un pește întreg!

citește și: Cristian Boca este cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Reacția lui Bontea: „Băi, nu cred”

Apoi, plin de emoții, acesta a trimis farfuriile pe bandă și a așteptat jurizarea făcută de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

„Chefi la cuțite” a fost lider de audiență pe toate segmentele de public! Ce se întâmplă în ediția următoare... Robert Csete, cerere în căsătorie la „Chefi la cuțite”! Reacția chefilor a fost savuroasă: „Cum să vii aici ca să-ți iei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x