Antena Căutare

Romică Romașcu, cel mai simpatic psiholog, i-a făcut pe toți să râdă cu lacrimi la „Chefi la cuțite”

În ediția 15 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”, unul dintre cei mai surprinzători concurenți este celebrul psiholog Romică Romașcu.

Romică Romașcu, cel mai simpatic psiholog, i-a făcut pe toți să râdă cu lacrimi la „Chefi la cuțite” Galerie
Romică Romașcu, în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Concurentul a venit la emisiunea „Chefi la cuțite”, după ce a fost încurajat de un bun prieten al lui Cătălin Scărlătescu.

„Nu sunt cel mai mare bucătar, dar cred că au nevoie în echipă și de un psiholog. Ei o să se mai certe între ei și eu trebuie să îi împac, e nevoie și de un psiholog”, a dezvăluit concurentul, în timp ce a pregătit o super rețetă de paste cu roșii cherry, vin, sparanghel și creveți.

Romică Romașcu a făcut senzație la emisiunea Chefi la cuțite

Banda a mers, cloșurile au fost ridicate și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat cu atenție rețeta de paste pregătită de concurentul Romică Romașcu.

citește și: Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au protestat la „Chefi la cuțite”! Ce i-a deranjat

Apoi, acesta a venit în fața celor trei jurați și a dezvăluit cum a ajuns psiholog, după ce și-a pierdut afacerile pe care le avea.

A făcut facultatea la 40 de ani pentru a se reinventa și astfel a ajuns psiholog. Și șirul dezvăluirilor incredibile au continuat, spre deliciul celor trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”. Am aflat despre excursia sa în Peru, despre șamani și celebra plantă ayahuasca!

citește și: Bucurie fără margini la „Chefi la cuțite”! Cine a câștigat amuleta 15, oferită de chef Gabriel Toader

Surpriza a fost și mai mare atunci când în platoul emisiunii „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția susținătorul lui Romică Romașcu, totodată și prieten al lui Cătălin Scărlătescu!

Pentru rețeta pregătită, concurentul a primit numeroase laude și șansa de-a merge mai departe, în etapa următoare din competiția „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Lena Horvath și Ali Sultanul au făcut show la „Chefi la cuțite”! „Mi se spune fata cu ochii de diamant”... Care este numele complet al lui Florin Dumitrescu și ce vârstă are juratul „Chefi la cuțite”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x