Antena Căutare

Roxana Blenche, vestea momentului. Unde găsești rețete făcute de concurenta de la „Chefi la cuțite”

Roxana Blenche, fosta finalistă din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, i-a bucurat pe fani cu o veste pe care mulți o așteptau. Unde poți savura rețete pregătite de aceasta?

Roxana Blenche, finalistă în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Fanii au fost încântați de vestea pe care a dat-o Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

Roxana Blenche a fost una dintre cele mai apreciate concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.Extrem de talentată în materie de gătit și ambițioasă, aceasta a făcut senzație încă din audiții, cu o rețetă specială de piept de rață.

De curând, fosta finalistă a dat fanilor o veste ce i-a bucurat din plin. Mesajul postat de aceasta pe Instagram a adunat instant numeroase reacții.

Roxana Blenche a dezvăluit unde pot fanii „Chefi la cuțite” să-i savureze rețetele

În sezonul 8, tânăra nu doar că a trecut cu bine peste etapele din bootcamp, dar a ajuns în echipa condusă de Florin Dumitrescu. Battle după battle și duel după duel, Roxana Blenche s-a descurcat de minune și a ajuns chiar până în finală. Deși nu a câștigat, aceasta s-a ales cu un număr impresionant de fani.

Citește și: Ce studii și ce meserie are Roxana Blenche, de fapt! Fanii „Chefi la cuțite” au fost surprinși de descoperire

În prezent, tânăra are numeroase proiecte și putem spune despre ea că este într-un moment interesant al carierei sale. O putem vedea la „Hello Chef”, dar și în episoadele din „Beautifood”.

Totuși, adevărata surpriză a venit recent, când Roxana Blenche a dat o veste neașteptată pe pagina sa de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„A T E N T I U N E ❗️🩸 ATENTIUNE ATENTIUNE, Doctorul va spune ... ( Glumesc🤣) BLENCHE va spune, ca e mare bai in Bucuresti pe data de 19 Iulie ( Luni) pe strada Buzesti nr 71 deoarece DESCHIDEM @fayn.ro 🩸❗️ Toata echipa FAYN va asteapta cu multa mancare si voie buna ca sa va facem ziua mai frumoasa si bineînțeles mai delicioasa❤️#blenchef #chefblenche #knifeface”, a fost mesajul postat de fosta finalistă de la „Chefi la cuțite”, în dreptul fotografiei în care anunță unde pot fanii să-i savureze rețetele.

Așa cum era de așteptat, mesajul a făcut senzație și a adunat instant numeroase reacții din partea celor care o urmăresc pe Instagram.

Despre Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite”

Roxana Blenche, fosta finalistă a îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, te invită să urmărești „Beautifood”, cel mai nou show culinar digital de pe AntenaPlay, unde poți învăța cum să transformi chiar și cele mai banale preparate într-un adevărat spectacol de gust și culoare, chiar în farfuria ta de acasă.

În fiecare duminică ai un nou episod din „Beautifood”, exclusiv pe AntenaPlay! Nu rata cel mai nou show culinar digital, cu Roxana Blenche!

Nu uita că produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

De semenea, pe Roxana Blenche o puteți urmări și în producția „Hello Chef” de pe Antena 1

Andra Mihail de la Chefi la cuțite face furori pe plajă. Cum s-a lăsat fotografiată fosta concurentă... Cum să alegeți cele mai potrivite vinuri, în funcție de preparatele servite. Iată câteva reguli de bază...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x