Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

S-a AFLAT! Când începe noul sezon „Chefi la cuțițte”! Florin Dumitrescu s-a dat de gol

 
+2 click pentru
galerie

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii „Chefi la cuțite”! Recent, Chef Florin Dumitrescu s-a dat de gol și un detaliu extrem de neașteptat a ieșit la iveală despre noul sezon!

Am avut parte de un sezon „Chefi la cuțite” de poveste, în care cei mai buni bucătari s-au luat la întrecere pentru marele premiu. La final, doar unul a fost declarat marele câștigător: Bogdan Vandici, din echipa albastră condusă de chef Florin Dumitrescu.

Când începe emisiunea „Chefi la cuțite”?

Toată lumea s-ar fi așteptat ca Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu să se bucure de o binemeritată pauză. Totuși, Chef Florin s-a dat de gol atunci când a publicat o fotografie extrem de sugestivă pe pagina sa de Facebook.

Când începe noul sezon „Chefi la cuțite”?

„Ne-am întors acasă 😎”, a fost comentariul care a însoțit poza făcută în cabina de machiaj, semn că cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite” se filmează și o nouă bătălie culinară va începe în curând!

Așadar, fanii emisiunii „Chefi la cuțite” nu trebuie să aștepte prea mult revenirea celor trei jurați, dornici să guste, să deguste și să jurizeze farfurii cât mai bune! Un nou sezon „Chefi la cuțite” s-a pus deja „la gătit”, iar surprizele nu vor lipsi!

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu sunt pregătiți să reînceapă focurile unei lupte culinare, în cel de-al șaselea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”. Mult așteptata premieră, difuzată pe Antena 1, pe 29 și 30 octombrie, de la ora 20:00, va debuta cu multe surprize pentru telespectatori, dar și pentru cei trei maeștri ai bucătăriei.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe