Chefi la cuțite

MARȚI | ora 20.00

S-a aflat! Pe ce a dat Cătălin Scărlătescu banii de la „Chefi la cuțite”!

 

E simpatic, e îndrăgit de numeroase fane, dar ascunde și multe secrete! Celebrul Chef Cătălin Scărlătescu a făcut o dezvăluire la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Surprins de către un reporter al emisiunii „Xtra Night Show”, simpaticul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” a dezvăluit mai multe detalii despre modul în care își petrece timpul, atuncin când nu este pe platourile de filmare.

Dincolo de pasiunea de gătit și de organizat evenimente culinare se pare că simpaticul bucătar este un mare amator de călătorii și vacanțe exotice!

 

În plus, o altă parte din resursele sale financiare merge pe...sporturile nautice și petrecerile din club!

Cine ar fi crezut că Chef Cătălin Scărlătescu este un asemenea vulcan de energie? Putem spune că juratul emisiunii „Chefi la cuțite” nu este adeptul investițiilor numeroase, ci mai degrabă alege să trăiască clipa la intensitate maximă și să investească în amintiri și clipe de neuitat!

Urmrăește clipul video de mai sus ca să afli ami multe detalii despre acest subiect!


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite - sezon special se văd exclusiv pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/Luarcdv. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer. Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI