Antena Căutare

S-a format gașca ochelariștilor de la „Chefi la cuțite”! Cum arată acum Cătălin Rizea, soțul celebrei Adda

În ediția 27 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în competiție luptă pentru ultima șansă de-a prinde un loc în cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu!

S-a format gașca ochelariștilor de la „Chefi la cuțite”! Cum arată acum Cătălin Rizea, soțul celebrei Adda Galerie
Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Reveniți în bucătărie, cei trei jurați ai show-ului culinar „Chefi la cuțite” au privit atent și au realizat că din mai bine de o sută de concurenți intrați în bootcamp puțini sunt cei care au mai rămas în competiție.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au pus deja ochii pe unii dintre bucătari, dar vor să mai testeze potențialul celor rămași.

Concurenții de la Chefi la cuțite luptă în ultima etapă de bootcamp

Surpriza a fost mare atunci când frumoasa Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”, a anunțat faptul că și de data aceasta concurenții trebuie să pregătească o farfurie ce ar putea să fie servită pe timpul unui zbor la Business class.

citește și: Chefii și-au ales echipele din sezonul 8 „Chefi la cuțite”! Cine l-a ales pe Cătălin Rizea, soțul celebrei Adda

Mulți dintre bucătari au avut ceva dificultăți și în ediția trecută, la aceeași probă, motiv pentru care sarcină nu este una tocmai simplă.

Citește și: Jurații emisiunii „Chefi la cuțite”, intrigați de tatuajul unuia dintre concurenți: „L-am făcut la 12 ani”

Rămâne de văzut cine a învățat ceva din greșelile trecutului și cine va reuși să impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în ediția 27 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”!

Un detaliu ce i-a surprins din plin pe cei trei jurați a fost faptul că s-a format deja o gașcă a ochelariștilor! Despre ce concurenți este vorba?

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Cătălin Rizea, soțul celebrei cântărețe Adda, surpriză neașteptată în bootcampul „Chefi la cuțite”! Ce veste a primit... Lovitură grea pentru concurenții rămași în bootcampul „Chefi la cuțite”! Ce au anunțat chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x