Mihai Constandache a demonstrat că are talent în bucătărie și a intrat în echipa argintie, alături de chef Sorin Bontea.
Are o pasiune enormă pentru gătit și pentru muzica populară. Pentru degustările pe nevăzute a ales Black tiger în crustă de fistic şi lămâie.
Visul lui este să exceleze în bucătărie.
„De mic mi-a plăcut să gătesc, iar pe parcurs a devenit o necesitate și o pasiune.
Pâinea, cozonacul și gogoșile sunt cele mai solicitate de grupul meu de prieteni și le gătesc cu mare drag de fiecare dată. Zilnic îmi împing la limite imaginația mea culinară cu fel și fel de preparate”
A început să gătească încă de la vârsta de 15 ani, iar acum a venit la „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că este un bucătar extrem de priceput.
În etapa degustărilor, concurentul a fost o adevărată surpriză pentru cei trei jurați de temut.
Chef Bontea nu i-a acordat cuțitul lui, pentru că nu a fost convins. Chef Scărlătescu a văzut ceva foarte interesant la concurent: dorința de perfecțiune. Pentru chef Florin este o farfurie foarte simplă, dar îi acordă o șansă.
Apoi, în etapa următoare a concursului a reușit să arate că este priceput în bucătărie. Astfel, Mihai a fost ales de chef Sorin Bontea, în echipa argintie, chiar dacă la preselecții nui-a acordat un cuțit.