Antena Căutare

„Mămicăăă, nu am gustat în viața mea așa ceva”! Octavian Manole lucrat la un castel din Franța, acum a ajuns în echipa roșie alături de chef Scărlătescu!

Octavian Manole a demonstrat că ambiția este cea mai importantă calitate a unui bucătar. Acum, acesta luptă în echipa roșie, alături de chef Cătălin Scărlătescu.

Octavian Manole a demonstrat că ambiția este cea mai importantă calitate a unui bucătar. Acum, acesta luptă în echipa roșie, alături de chef Cătălin Scărlătescu.

A fost un elev strălucit în primii ani de școală. Când s-a mărit a pus școala pe planul secund. Părinții au pus piciorul în prag și așa a ajuns să facă Masterul la Facultatea de comerț.

A lucrat în domeniul bancar, dar și în mediul jurnalistic. Dar parcă tot bucătăria a rămas cea mai mare pasiune.

Primul job a fost cel de a sorta filme pentru adulți. Apoi a fost voluntar la un castel din Franța, unde a prins secretele bucătăriei. S-a întors în țară și s-a angajat ca bucătar.

A venit la emisiune și, pentru a-i convinge pe cei trei chefi, a ales să facă un desert deosebit: Biscuite dens de ciocolată, ganache de ciocolată cu portocală şi dantelă de caramel cu migdale şi coajă de portocală confiată.

Reacția chefilor a fost unanimă: ”Mamăăăăăă, ce interesant! Aoleu!”. Când au gustat nu-și mai puteau stăpânii emoțiile: ”Mămicăăăăăă!”.

”Mare păcat!”, a spus chef Florin la derută, apoi a continuat: ”Este incredibil. Este perfecțiunea. Nu am gustat niciodată așa ceva. Este incredibil de bun”.

Octavian a trecut cu bine nu doar de preselecții, cât și de etapa următoare. Astfel, concurentul a ajuns în echipa roșie, condusă de chef Cătălin Scărlătescu.

Vezi aici rețeta pregătită de Octavian: Biscuite dens de ciocolată, ganache de ciocolată cu portocală şi dantelă de caramel cu migdale şi coajă de portocală confiată

La 22 de ani, povestea lui e cutremurătoare! Abandonat de părinți, s-a apucat de muncă la 15 ani și a îndurat dureri cât... S-a întors roata! Chef Bontea nu i-a dat votul său, dar a ajuns să îl ia în echipă! Mihai Constandache, tânărul care a î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x