Sezonul de poveste continuă cu cei mai talentați concurenți, dar și cu dorințe dintre cele mai arzătoare. O maramureșeancă dezghețată a venit la "Chefi la cuțite" și, pe lângă gătitul tradițional, i-a făcut ochi dulci lui chef Scărlătescu.
Alina Tomoioagă este administratorul unei pensiuni din Maramureș, acolo unde le gătește vizitatorilor și delicii specifice zonei. În fața celor trei chefi concurenta s-a prezentat cu un preparat reprezentativ, scrijele-felii de cartofi copți pe grătar, alături de slănină și renumita horincă.
,,Scrijelele erau un deliciu pentru străbunicii noștri. Îi poți mânca la gura sobei, cu un pahar de țuică în mână, cu un drăguț care să-ți mai dea o gură!”, mărturisește concurenta.
Alina a zis-o încă de la început: preferatul său este chef Scărlătescu și și-ar dori chiar să-l ia de bărbat, motiv numai bun pentru ca Bontea și Dumitrescu să-și în în serios rolul de nași.
Dănuța coase bluze, iar în timpul liber iubește să stea în bucătarie: "Dacă pun dragoste iese și mai bun preparatul... Chefii, lăsați fără grai de un vegetarian! " - Băi, e varza crudă!" "- Nu, mă, e raw-vegan, nici sarmalel...