Antena Căutare

S-a râs copios! "Cine ar putea să ne otrăvească așa?" După degustare, gura lui chef Bontea a fost luată la control de domnișoara medic stomatolog

Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă și aduce în fața telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.

Sezonul de poveste al show-ului culinar ,,Chef la cuțite” continuă și aduce în fața telespectatorilor preparate delicioase, apariții inedite și bucătari extrem de talentați pentru care gastronomia este un adevărat stil de viață.

Astăzi, în fața chefilor, a venit domnișoara doctor Silvana Covaciu. Tânăra este din București și este de profesie medic stomatolog.

A ales un desert pentru a se prezenta în fața juraților, lava-cake cu caramel sărat și fructe de pădure. Emoțiile au pus stăpânire pe Silvana, însă întâlnirea cu cei trei s-a lăsat cu mare haz, căci, după degustare, gurile chefilor au fost luate la... controlat!

Chefii, lăsați fără grai de un vegetarian! " - Băi, e varza crudă!" "- Nu, mă, e raw-vegan, nici sarmalel... Lacrimi și o poveste dureroasă! Își dedică viața fiicei sale de opt ani: "Tati a învățat să gătească pentru a-și hr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x