Ediția 5 din sezonul 15 Chefi la cuțite, de pe 18 martie 2025, a adus pe micile ecrane ale publicului momente inedite, surprize de proporții, rețete spectaculoase și concurenți foarte talentați în artele culinare.
Sarah Sarrad, o tânără pe jumătate libaneză și jumătate româncă, a cucerit jurații show-ului culinar cu un preparat deosebit. Deși nu gătește, aceasta a reușit să facă un hummus cu caviar foarte delicios.
De asemenea, chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au fost impresionați și de platingul farfuriei. Cu toate acestea, Sarah Sarrad a primit doar trei cuțite din partea juraților.
„Noi, ca libanezi, mâncăm hummus afară în foarte puține locuri, că te deranjează dacă nu-i bine făcut. Adevărul este că eu nu gătesc. Aici gătesc pentru prima dată în mod oficial, sub cea mai mare presiune. O văd ca pe o lecție extraordinară de autodepășire și creativitate. Mama și sora mea au crezut că glumesc (n.r. când le-a zis că participă la Chefi la cuțite)”, a povestit tânăra.
Cum au reacționat jurații Chefi la cuțite când au aflat că Sarah Sarrad are o afacere pentru animale de companie
Chef Richard Abou Zaki, chef Ștefan Popescu, chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au fost uluiți când au aflat că Sarah Sarrad și-a deschis propria afacere la vârsta de 19 ani: un hotel și spa de lux pentru animalele de companie.
„După 11 ani lucrez la un nou proiect pentru care m-am mutat din țară în Dubai, mai exact urmează să-mi lanseze o linie de cosmetice. (...) Primul job l-am avut de la 16 ani, miza mea a fost să-mi deschid independența. Am reușit să-l convingem pe tată (n.r. să o lase să lucreze), am început cu o practică pe vară la o recepție la un hotel de 4 stele.
Am terminat școala la 16 ani, facultatea la 19 ani. (...) Ideea acestui business a venit de la dorința de a inova și de a face ceva ce nu există: un concept de lux pentru animalele de companie din România. Sincer spun, dacă ai mei nu erau să susțină, nu reușeam!”, a mai dezvăluit concurenta.
Jurații au ascultat-o fascinați. Mai mult, cuvintele de laudă nu au întârziat să apară din partea chefilor. După ce i-au analizat preparatul și povestea de viață, aceștia i-au oferit trei cuțite și șansa de a merge în etapa următoare a competiției.
Ești o persoană creativă și îți place să răspunzi provocărilor? Vlad Cazino te invită să învârți roata magică a ingredientelor nebune și să creezi cea mai trăznită rețetă posibilă. Învârte roata, descoperă ingredientul surpriză cu care va trebui să creezi o rețetă cu un nume cât mai creativ. Săptămânal, cele mai inventive rețete vor fi premiate cu vouchere în valoare de 250 de lei, iar la final cu marele premiu: un voucher de 1.500 lei. Înscrie-te la concurs pe https://roataretetelor.a1.ro/.
Chefi la cuțite, sezonul 15, 18 martie 2025. Cine a câștigat a cincea amuletă. Ce concurenți i-au impresionat pe jurați... Ilinca Păun i-a surprins pe jurații Chefi la cuțite cu experiența traumatizantă prin care a trecut. Ce desert sofisticat...