Antena Căutare

Scărlătescu, feblețea doamnelor și în sezonul 5. Tanti Vasilica are 75 de ani. Așa și? "Mânca-i-ar mamaia, le place peștele meu. Dar eu îl iubesc pe chef Cătălin”

Etapa degustării pe nevăzute îi trece pe concurenți prin toate stările, căci aflați la bancul de lucru al unei bucătării profesioniste. Toți trei chefi sunt, însă, dornici să își construiască trei echipe imbatabile.

Etapa degustării pe nevăzute îi trece pe concurenți prin toate stările, căci aflați la bancul de lucru al unei bucătării profesioniste. Toți trei chefi sunt, însă, dornici să își construiască trei echipe imbatabile.

Dar ce să vezi? Se pare că și anul acesta chef Scărlătescu este feblețea concurentelor. Vasilica, o doamnă în vârstă de 75 de ani îi declară deschis simpatia lui Cătălin, printr-o mărturisire pe care i-o face, încă de la început, Ginei Pistol.

,,Să nu vă supărați pe mine, știu că pe alții i-ați bătut cu lingura, dar mie îmi place de chef Cătălin”, spune concurenta.

Scărlătescu, feblețea doamnelor și în sezonul 5. Tanti Vasilica are 75 de ani. Așa și? "Mânca-i-ar mamaia, le place peștele meu. Dar eu îl iubesc pe chef Cătălin”

Cu o mâncare tradițională, pește prăjit cu mămăliguță, tanti Vasilica Chițoi speră să ajungă la sufletul juratului său preferat și să îl convingă că experiența sa este un atu necesar în echipa pe care și-o va forma.

Tanti Vasilica ne și încântă cu vocea sa melodioasă, nu doar cu talentul culinar. Una peste alta, după ce face cunoștință cu chefii, se lasă cu voie bună, dar și cu lecții de viață.

"Soțul meu a murit când eu eram însărcinată. A fost prima și singura mea iubire. Mi-am văzut de băiat, m-am dedicat lui", povestește tanti Vasilica.

Și ce poveste are doamna, dar și ce talent în bucătărie...

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM"! Arată tuturor că ești un bucătar de cinci stel... Specialist pe sushi, emoții mari la bancul de lucru de la "Chefi la cuțite": "Chef Florin, sunteți client...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x