Antena Căutare

Scărlătescu versus Dumitrescu și un ou pentru salvare! Duelul se dă între echipa neagră și cea argintie!

Duelul i-a adus față în fața pe cei din echipa condusă de chef Scărlătescu, cinci la număr, după ce Petru a fost eliminat, și pe concurentii ”argintii” ai lui chef Dumitrescu.

Duelul i-a adus față în fața pe cei din echipa condusă de chef Scărlătescu, cinci la număr, după ce Petru a fost eliminat, și pe concurentii ”argintii” ai lui chef Dumitrescu.

Tema duelului: oul! Proba este invididuală și va fi jurizată de cei trei chefi, fără ca vreunul să știe cui aparține fiecare farfurie.

Deși puțin încordați, concurenții pornesc în căutarea preparatului perfect, care să-i convingă pe chefi că merită să rămână în concurs.

Momentul este unul încărcat de tensiune pentru ambele echipe, dar și pentru Scărlătescu și Dumitrescu. De cealaltă parte, pentru echipa roșie seara va fi una relaxantă.

Jurizarea aduce de la sine o întreagă dispută între trei chefi, asta pentru că Bontea se prezintă cu zâmbetul pe buze. Pe fețele celorlalți doi chefi, însă, se poate citi îngrijorarea.

După degustare, urmează decizia. Cine va pleca?

  • Doar în perioada 17-23 octombrie, la LIDL ai săptămăna italiană!
Sifdare ”ca la carte”! Bontea către Scărlătescu, după ce echipa roșie a scăpat de duel: ”Îmi pare rău! Au rămas două far... Nervi întinși la maximum! Lucian Bostan Palade este primul din echipa argintie a lui chef Dumitrescu care pleacă acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x