Antena Căutare

Sculptează în ciocolată și vrea să-i dea gata pe chefi. În spate, ascunde o durere uriașă: "Sarcina soției s-a oprit din evoluție în Săptămâna Mare"

Sezonul de poveste începe cu o primă ediție plină de bucătari curajoși, pentru că desertul, cel mai temut preparat din etapa battle-urilor, este prezent în farfuriile chefilor. 

Sezonul de poveste începe cu o primă ediție plină de bucătari curajoși, pentru că desertul, cel mai temut preparat din etapa battle-urilor, este prezent în farfuriile chefilor.

După rețeta de pizza desert cu rodie, o altă apariție inedită este Mihai Chelaru, un ,,bucătar peste medie”, așa cum chiar el se declară, care este pasionat de domeniul gastronomic. În ,,meniul” concurentului se regăsesc multă pasiune, dar și o rețetă dulce, inventată chiar de el.

Mihai cunoaște metode de gătit specifice, temperaturi optime, dar și secretele unui plating spectaculos: ,,Cred că îi voi surprinde pe chefi, pentru că tehnica de a lucra în ciocolată nu este deloc simplă.”

Sculptează în ciocolată și vrea să-i dea gata pe chefi. În spate, ascunde o durere uriașă: "Sarcina soției s-a oprit din evoluție în Săptămâna Mare"

Zâmbetul lui Mihai este sincer, însă ochii lui ascund o tristețe mare. Spera să devină tată, însă și-a pierdut copilul nenăscut, căci sarcina soției sale s-a oprit din evoluție.

Bucătăria a fost pentru el și refugiu, iar acum visul cel mare e să ajungă să facă parte din una dintre echipe.

Hahaha! S-a râs copios! Costinel se prezintă în fața chefilor: "Sunt de meserie unul din cei 40 ai lui Ali Baba. Vr... Blondă în bucătărie! Fără prejudecăți, vă rugăm! Sexy gospodina și-a scos decolteul la înaintare: "Am vrut să încer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x