Antena Căutare

Blondă în bucătărie! Fără prejudecăți, vă rugăm! Sexy gospodina și-a scos decolteul la înaintare: "Am vrut să încerc senzația, de asta am venit"

Sezonul al cincilea a reunit trioul imbatabil de la masa jurizării, iar chefii au și mai multă poftă de întrecere în cel de-al cincelea sezon. Așadar, cine îi va cuceri?

Sezonul al cincilea a reunit trioul imbatabil de la masa jurizării, iar chefii au și mai multă poftă de întrecere în cel de-al cincelea sezon. Așadar, cine îi va cuceri?

Cu un decolteu generos, dar cu șorțul din dotare, Rocsana Chirlejan, sexy mămică și gospodină, le-a preparat chefilor lasagna cu spanac și somon. Mândră de ceea ce a ieșit, a pus farfuriile de banda și a așteptat nerăbdătoare să intre în platou.

"Preparatul meu arată ca de restaurant", se încurajează blonda noastră.

Blondă în bucătărie! Fără prejudecăți, vă rugăm! Sexy gospodina și-a scos decolteul la înaintare: "Am vrut să încerc senzația, de asta am venit"

Chefii degustă, Scărlătescu se decide repede, dar nici că reușesc să intuiască cine se ascunde în spatele ușilor închise.

Stați așa, că tot Scărlătescu e în căutare de șoferiță, asta dacă nu se poate cu bucătăreala. Așadar?

Sculptează în ciocolată și vrea să-i dea gata pe chefi. În spate, ascunde o durere uriașă: "Sarcina soției s-a opri... Gata, știm cine va câștiga sezonul 5 "Chefi la cuțite". În platou a venit un astrolog și le-a citit chefilor î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x