Antena Căutare

Se ascut cuțitele. Chef Florin Dumitrescu își dă afară din bucătărie doi concurenți, în timpul probei

Luni și marți, de la 20.30, Antena 1 difuzează ultimele două confruntări înainte de semifinala și finala „Chefi la cuțite”

Luni și marți, de la 20.30, Antena 1 difuzează ultimele două confruntări înainte de semifinala și finala „Chefi la cuțite”. Presiunea este tot mai mare, iar concurenții încep să înțeleagă că va exista un singur câștigător, astfel că strategiile individuale încep să-și spună cuvântul. Seara aduce mult neprevăzut, mai ales că proba de luni, 24 aprilie, nu e deloc ușoară: cele trei echipe trebuie să tragă la sorți meniul, dintre platou de degustare pentru botez, pentru petrecerea burlacilor și pentru nunta de aur. Iar cei care sosesc la degustare sunt oameni trecuți pe la acest gen de evenimente: nea Mărin, Liviu Vârciu și trupa The Humans de la emisiunea „Zaza Sing”.

Tensiunea din bucătărie și dorința fiecărui concurent de a nu fi eliminat și de a ajunge cât mai departe în concurs își vor spune cuvântul. Rămas cu patru oameni, chef Dumitrescu va uimi pe toată lumea când va alege să dea afară din bucătărie, pe timpul probei, pe doi dintre ei, după ce are un schimb de replici dur cu aceștia. Cheful va mărturisi că dacă nu poate avea încredere în oamenii lui și în dorința lui de a merge mai departe ca o echipă, preferă să rămână singur în bucătărie. Cum îl va afecta această decizie și despre ce concurenți din echipa portocalie este vorba, telespectatorii află luni de la 20.30 la „Chefi la cuțite”.

Și pentru chef Bontea este tot mai greu, mai ales că a rămas cu trei oameni în echipă, dar volumul de muncă este la fel ca la celelalte două trupe de bucătari. Așa că simpaticul chef va fi protagonistul unui moment extrem de amuzant: va încerca să pună indicii care fac trimitere clară la echipa verde pe scaunele invitaților la jurizare, dar va fi descoperit de Gina, care îi avertizează pe ceilalți doi chefi. Cum se termină povestea și ce are de spus chef Bontea rămâne însă de văzut luni de la 20.30. Iar chef Scărlătescu pare că nu se mai poate face înțeles de oamenii săi, care aproape că-și pierd mințile din cauza presiunii din concurs. Ce echipă va câștiga proba, dar și cine va fi eliminat, telespectatorii Antena 1 află luni, într-o nouă ediție „Chefi la cuțite”.

Gina Pistol către chef Scărlătescu: „Dacă ajungi la 90 de kilograme, am rochia de mireasă în mașină!”... Bontea și Scărlătescu, așa cum nu i-ai mai văzut până acum! Cum arătau aceștia la majorat! Sigur nu îi recunoști...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x