Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Raman cu tine

Chefi la cuțite

VEZI ULTIMUL SEZON

"Cel mai dor mi-a fost de Gina!" Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu revin cu un sezon special "Chefi la cuțite"

Un nou sezon "Chefi la cuțite" va începe în această primăvară, la Antena 1. Se numește ”Familii la cuțite” și va aduce în arena culinară echipe complete, gata formate din membri unor familii ce vor să demonstreze căpot condimenta competiția. Acestea vor trece, ca și până acum, printr-o perioadă de audiții și una de battle-uri ”la cuțite”, iar la final, doar una singură va fi declarată câștigătoare.

Un nou sezon "Chefi la cuțite" va începe în această primăvară, la Antena 1. Se numește ”Familii la cuțite” și va aduce în arena culinară echipe complete, gata formate din membri unor familii ce vor să demonstreze căpot condimenta competiția. Acestea vor trece, ca și până acum, printr-o perioadă de audiții și una de battle-uri ”la cuțite”, iar la final, doar una singură va fi declarată câștigătoare.

Elementul-surpriză al noului sezon va da șansa și unor vedete cunoscute să lupte alături de cei dragi la bancul de lucru, într-o cu totul altă postură decât cea în care au fost văzuți până acum

Chefii vor fi puși față în față cu o decizie foarte importantă, aceea de a-și alege fiecare cele mai bune trei familii, alături de care să aibă o șansă la premiul cel mare. Tocmai de aceea, lupta culinară se va da și între jurați, care vor fi dornici să își adauge în palmares încă o finală câștigată.

Astfel, chefii au revenit pe platourile de filmare, alături de Gina Pistol, dar și de întreaga echipă din spatele celui mai urmărit show culinar din România.

„Eu vă mărturisesc că cel mai dor mi-a fost de Gina! Bontea și Dumitrescu vor începe iar alianțele împotriva mea, cât de curând”, a adăugat chef Scărlătescu.


🔥 Edițiile speciale Titani la cutite se văd online pe AntenaPlay ⏩ antenaplay.ro/titani-la-cutite. Disponibil pe SmartTV, smartphone, tabletă sau computer.


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro