Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ORA 20:00

Sezonul 5 Chefi la Cutite stă sub semnul poveștilor de viață! Constantin a luat calea străinătății, după divorțul părinților: "Nicăieri nu-i mai bine ca acasă"

 

Sezonul 5/ 2018 stă sub semnul unor povești de viață impresionante! Răzvan Constantin locuiește în Spania și a venit special din Barcelona pentru a participa la "Chefi la cuțite".

A luat calea străinătății după ce părinții lui au divorțat, însă revine în România cu sufletul plin, de fiecare dată.

Stresat de faptul că preparatul, tocăniță de pui cu sos din legume acrișor, avocado și banană prăjită, n-a ieșit tocmai așa cum și-a dorit, concurentul e nerăbdător să intre în platou, să-i întâlnească pe chefi și să le afle părerea. Poate să ia și cuțitul mult râvnit! 

Farfuriile ajung în fața celor trei jurați, care, inițial, pariază pe un străin. Nu, nu, e de-al nostru, e convins chef Dumitrescu. "Are dreduri de alea în cap", intuiește chef Bontea. Și așa-i! 

Răzvan intră în platou și face cunoștință cu chefii. Își spune povestea și așteaptă cu sufletul la gura cuțitul. Îl primește sau nu?


🔥 Edițiile integrale Chefi la cutite sezonul 6 se văd exclusiv pe AntenaPlay // smartTV smartphone, tabletă sau computer >>> Intră acum și vezi


Totul despre Chefi la Cuțite găsesti și pe Facebook >> / Instagram >> / Youtube >>


 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE