Chefi la cutite

PREMIERA SEZONULUI 6: 29, 30 octombrie!

Sezonul 5 Chefi la Cutite stă sub semnul poveștilor de viață! Constantin a luat calea străinătății, după divorțul părinților: "Nicăieri nu-i mai bine ca acasă"

 

Sezonul 5/ 2018 stă sub semnul unor povești de viață impresionante! Răzvan Constantin locuiește în Spania și a venit special din Barcelona pentru a participa la "Chefi la cuțite".

A luat calea străinătății după ce părinții lui au divorțat, însă revine în România cu sufletul plin, de fiecare dată.

Stresat de faptul că preparatul, tocăniță de pui cu sos din legume acrișor, avocado și banană prăjită, n-a ieșit tocmai așa cum și-a dorit, concurentul e nerăbdător să intre în platou, să-i întâlnească pe chefi și să le afle părerea. Poate să ia și cuțitul mult râvnit! 

Farfuriile ajung în fața celor trei jurați, care, inițial, pariază pe un străin. Nu, nu, e de-al nostru, e convins chef Dumitrescu. "Are dreduri de alea în cap", intuiește chef Bontea. Și așa-i! 

Răzvan intră în platou și face cunoștință cu chefii. Își spune povestea și așteaptă cu sufletul la gura cuțitul. Îl primește sau nu?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe