Antena Căutare

Sezonul 5 Chefi la Cutite stă sub semnul poveștilor de viață! Constantin a luat calea străinătății, după divorțul părinților: "Nicăieri nu-i mai bine ca acasă"

Sezonul al cincilea stă sub semnul unor povești de viață impresionante! Constantin locuiește în Spania și a venit special din Barcelona pentru a participa la "Chefi la cuțite". A luat calea străinătății după ce părinții lui au divorțat, însă revine în România cu sufletul plin, de fiecare dată.

Sezonul 5/ 2018 stă sub semnul unor povești de viață impresionante! Răzvan Constantin locuiește în Spania și a venit special din Barcelona pentru a participa la "Chefi la cuțite".

A luat calea străinătății după ce părinții lui au divorțat, însă revine în România cu sufletul plin, de fiecare dată.

Stresat de faptul că preparatul, tocăniță de pui cu sos din legume acrișor, avocado și banană prăjită, n-a ieșit tocmai așa cum și-a dorit, concurentul e nerăbdător să intre în platou, să-i întâlnească pe chefi și să le afle părerea. Poate să ia și cuțitul mult râvnit!

Farfuriile ajung în fața celor trei jurați, care, inițial, pariază pe un străin. Nu, nu, e de-al nostru, e convins chef Dumitrescu. "Are dreduri de alea în cap", intuiește chef Bontea. Și așa-i!

Răzvan intră în platou și face cunoștință cu chefii. Își spune povestea și așteaptă cu sufletul la gura cuțitul. Îl primește sau nu?

Cosmin a stat la șuetă cu chefii! "John Travolta și Orlando Bloom au gustat din ce am gătit eu!"... Scărlătescu era s-o pățească rău de tot, chiar în timpul emisiunii! O concurentă de meserie avocat i-a pus gând rău! „Eu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x