Ingrediente pentru Tocăniță de pui cu sos din legume acrișor, avocado și banană prăjită
- 6 bucăți de carne de pui
- 300 ml ulei
- 2 cepe roșii
- 8 căței de usturo
- 300 ml bere
- 300 ml suc de portocale natural
- 4 roșii
- 1 ardei roșu
- 1 ardei verde
- 1 legătură de pătrunjel
- 1 legătură de coriandru,
- oregano uscat
- sare
- piper negru măcinat
- kg orez
- 4 avocado
- Comino molido
- Achiote
- Platano macho Maduro
- Naranjilla
Mod de preparare Tocăniță de pui cu sos din legume acrișor, avocado și banană prăjită
Se condimentează carnea de pui cu sare, piper și comino.
Se toacă legumele în cuburi, pătrunjelul și coriandru mărunt și se trec prin blender până se transformă într-un sos gros.
Punem la încins uleiul într-o oală mare și adăugăm semințele de achiote lăsându-le pe foc până când uleiul își schimbă culoarea, după care scoatem semințele și adăugăm bucățile de carne.
Adăugăm sosul din legume și lăsăm preparatul la foc lent. In cazul in care puiul este gătit iar sosul încă nu este destul de gros, putem scoate bucatile de pui și lăsăm sosul la foc mai intens până când se va îngroșa.
Se servește cu orez galben, avocado și banana mascul (platano macho Maduro) prăjită.
Scoici saint jacques cu ouă de prepeliță, roșii coapte, sparanghel sote si beure blanc cu șofran... Cum se face cea mai bună rețetă de coaste barbecue la cuptor, cu doar patru ingrediente!...