Antena Căutare

Sorin Bontea a avut parte de o schimbare de look. Cum arată îndrăgitul chef: „Ce drăguțel sunt acum”

Sorin Bontea a imortalizat momentul în care a fost tuns recent și a publicat imaginile pe rețelele sociale, declarându-se încântat de schimbare.

Colaj cu Sorin Bontea Galerie
Sorin Bontea a publicat imagini cu noua sa schimbare de look | Antena 1 & Instagram

Sorin Bontea este o prezență îndrăgită atât pe micile ecrane, din postura d ejurat Chef la cuțite, cât și pe rețelele sociale unde reușește de fiecare dată să-și amuze fanii. Recent, Sorin Bontea a postat pe Internet imagini cu el înainte și după ce a avut parte de o tunsoare.

„Ce drăguțel sunt acum”, a spus Sorin Bontea zâmbind cu gura până la urechi, în timp ce își arăta noua tunsoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sorin Bontea, adeptul schimbărilor de look

Sorin Bontea i-a uimit pe fani, în sezonul 9 Chefi la cuțite, când a apărut la show vopsit verde, pentru a susține culoarea echipei pe care o conducea.

În sezonul 9 de Chefi la cuțite, chiar dacă nu a câștigat, Sorin Bontea a fost extrem de apreciat d epublic, dar și de membrii echipei sale, Rikito Watanabe, unul dintre concurenți, chiar tatuându-și pe mână semnătura chef-ului său preferat.

Sorin Bontea nu a câștigat sezonul 9, însă a câștigat sezonul 8 de Chefi la cuțite, cu Ionuț Belei, din echipa Dungilor.

Ce s-a întâmplat în sezonul 9 Chefi la cuțite

Finala Chefi la cuțite, sezonul 9, a fost difuzată în luna iunie a anului 2021, iar Narcisa Birjaru, concurenta lui Cătălin Scărlătescu a devenit prima femeie câștigătoare a show-ului gastronomic.

În sezonul 9 Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat în numeroase battle-uri și dueluri pentru a ajunge în finala Chefi la cuțite 2021.

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

PE ACEEAȘI TEMĂSorin Bontea, poză amuzantă din vacanță. Cum a fost surprins juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro.

Cătălin Scărlătescu a fost cheful câștigător al sezonului 9, având în vedere că Narcisa Birjaru a fost concurenta câștigătoare.

„În Narcisa am simțit cea mai mare luptă de-a lungul sezonului. Am simțit că ar face orice ca să învețe mai mult, să se autodepășească, să câștige. Este un om care a muncit extrem de mult ca să ajungă aici, un om care nu are multã încredere în forțele proprii, dar un om care dã un gust fabulos mâncãrii. Narcisa, te-ai nãscut să gătesti! Sã nu lași pe nimeni să îți ia asta. Sunt mândru de tine și mândru de echipa care ți-a dat putere sã câstigi trofeul! Vã mulțumesc tuturor!”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

Kani de la Chefi la cuțite, ipostază inedită alături de soția însărcinată. Cum s-au pozat cei doi... Nicoleta Pop, fosta concurentă de la Chefi la cuțite, imagine incendiară cu un decolteu generos. În ce ipostază sexi s-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x