Sorin Bontea, poză amuzantă din vacanță. Cum a fost surprins juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea, îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” a reușit să își amuze din plin fanii atunci când a arătat tuturor cum și-a făcut apariția la plajă.

Sorin Bontea și-a făcut un selfie extrem de amuzant, la plajă

Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost unul savuros și ne-a adus concurenți din toate colțurile lumii, cu povești de viață uluitoare, rețete delicioase și confruntări spectaculoase. Am avut partea de o porție mai mare de battle-uri, amulete și dueluri, căci sezonul a fost mai lung decât cele anterioare.

După o asemenea confruntare cu „rivalii” săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea a decis să își ia o binemeritată vacanță. Recent, acesta și-a amuzant fanii cu cea mai surprinzătoare ipostază. Cum a apărut la plajă?

Cum a fost surprins Sorin Bontea, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

Îndrăgitul bucătar este recunoscut pentru faptul că are simțul umorului extrem de bine dezvoltat și de acest lucru ne-am putut convinge încă o dată, mai ales după ce juratul „Chefi la cuțite” a publicat pe Instagram o fotografie inedită.

Puțini l-au mai văzut într-o asemenea ipostază și în mod clar toată lumea s-a amuzazt din plin. Relaxat și bucurându-se de vremea caldă, Sorin Bontea și-a făcut un selfie cu o pălărie albă, ce are pe ea o pasăre flamingo.

Citește și: Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată despre soția lui! Ce a recunoscut: „Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea”

Așa cum era de așteptat, imaginea a făcut senzație și a adunat instant mii de aprecieri și numeroase comentarii din partea urmăritorilor săi de pe Instagram.

„Neața!!! Se pare că flamingo mă urmărește peste tot! 🤣🦩🦩🦩”, a scris Sorin Bontea, în dreptul fotografiei de pe Instagram.

„Arăți bestial …😜”, „Vacanță plăcută”, „Ador efectiv, vă stă bine🤍”, „😂😂f simpatic”, „ Nu ți-ai luat salopeta roz în bagaj? 😮”, „Se pare ca te urmareste rozul 😄”, iată doar o parte dintre comentariile primite de îndrăgitul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” din partea urmăritorilor săi de pe Instagram.

Pentru cei care nu știu, glumele legate de Sorin Bontea și păsările flamingo sau culoarea roz au luat naștere într-una dintre edițiile sezonului 3 al emisiunii „Asia Express” de la Antena 1.

Citește și
Cine a câștigat a doua Amuletă de la Asia Express sezonul 4. Concurenții au plâns de fericire
Cine a câștigat a doua Amuletă de la Asia Express sezonul 4. Concurenții au plâns de fericire
Victor face dezvăluiri neașteptate despre doamna Lenu. Cum spune el că este, de fapt, bunica în viața de zi cu zi
Victor face dezvăluiri neașteptate despre doamna Lenu. Cum spune el că este, de fapt, bunica în viața de zi cu zi
Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres
Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres
Mai multe articole

Atunci, alături de Răzvan Fodor, Sorin Bontea a fost nevoit să îmbrace un costum roz și mulat din latex, ceea ce pe mulți i-a făcut să îl compare cu o pasăre flamingo.

Și iată cum, într-un fel sau altul, soarta se ține de șotii și îi reamintește juratului de la „Chefi la cuțite” de acele momente ce au făcut deliciul publicului care a urmărit „Asia Express”.

Despre sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite 2021, de la Antena 1

Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un adevărat spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum. De data aceasta, chefii au avut parte nu doar de mai multe amulete, ci și de mai multe confruntări individuale sau pe echipe.

Produsele Chefi la cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

În finala Chefi la cuțite 2021 au reușit să ajungă trei concurenți: Cătălin Amarandei din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei din echipa verde a lui Sorin Bontea și Narcisa Birjaru din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu. Fiecare a fost ajutat de echipa sa și a luptat pentru a primi titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021 și trofeul în valoare de 30.000 de euro. Sezonul 9 a fost câștigat de Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Ultimele știri