Antena Căutare

Sorin Bontea, dezvăluire neașteptată despre soția lui! Ce a recunoscut: „Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea”

Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” a povestit în cadrul unui interviu acordat lui Mihai Morar o amintire extrem de amuzantă cu el și soția lui.

Sorin Bontea în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 8 Galerie
Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” este extrem de discret în ceea ce privește viața sa dincolo de televiziune | Antena 1

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți bucătari din România, acesta având în prezent aproximativ șapte sute de mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” este extrem de discret în ceea ce privește viața sa dincolo de televiziune, dar de curând fanii au putut descoperi detalii mai puțin știute, din trecutul acestuia.

Sorin Bontea a făcut o dezvăluire neașteptată despre el și soția lui

În cadrul interviului pe care i l-a acordat lui Mihai Morar, Sorin Bontea a dezvăluit mai multe despre când anume s-a maturizat cu adevărat. Acesta a fost și momentul în care am putut savura din plin un moment amuzant trăit de celebrul bucătar și soția lui.

Citește și: Fiica lui Sorin Bontea, selfie îndrăzneț în oglindă! Cum arată acum Miruna

„Eu m-am însurat la 24 de ani, dar cred că m-am maturizat undeva după 40. Vorbesc serios. Eram responsabil, totuși. Pot să îți povestesc ceva. Era după 1995 încolo, lucram pe vremea aia la un restaurant chinezesc celebru, și stăteam seara să joc remi și biliard. Veneam acasă dimineața, o așteptam pe nevastă-mea să plece la serviciu. Fii-miu era mic, îl legănam pe picioare așa, ca să nu mă certe. Că mă certa că vin acasă târziu. Lucram o zi da, una nu. Stăteam ba la biliard, ba cu băieții. Și vine într-o dimineață, încă nu plecase la serviciu. Eram frânt, ajung acasă, făcuse nevastă-mea tort. Și după ce m-a certat, în timp ce îl legănam pe picioare pe fii-miu, mi-a adus o felie de tort. Și stăteam așa rezemat, să îl legăn să adoarmă. Am adormit cu tortul în mână. Și nevastă-mea a venit după zece minute: eu plin de tort din cap și până în picioare, fii-miu la fel. Mamă...Nu vreți să știți ce mi-a făcut nevastă-mea. Doamne. Vezi? Încă nu eram matur. M-am maturizat, cred, când am început să plec pe vas”, a povestit Sorin Bontea în cadrul unui episod al pocastului realizat de Mihai Morar pe Youtube.

Sorin Bontea  în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Sorin Bontea, juratul emisiunii „Chefi la cuțite”

De asemenea, am mai putut descoperi faptul că Sorin Bontea a îndrăgit dintotdeauna muzica, motiv pentru care nu s-a lăsat și a cântat chiar la propria nuntă melodia „Se mărită Mona mea”, fiindcă soția lui poartă acest nume. În plus, acesta știe să cânte și la chitară și este un mare iubitor de muzică lăutărească și poker.

Citește și: Gestul neașteptat pe care l-a făcut Speak pentru Sorin Bontea, înainte de noul sezon „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a reușit să câștige sezonul 3 al emisiunii „Asia Express” și se pare că norocul i-a surâs și în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Ionuț Belei, cuțitul său de aur, a fost concurentul care a reușit să pună mâna pe marele trofeu în valoare de 30.000 de euro. Acum, îndrăgitul jurat al show-ului culinar se pregătește de o nouă confruntare cu rivalii săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” revine în curând, la Antena 1!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sorin Bontea a învățat să cânte la chitară. Ce piesă a interpretat și cum s-a descurcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x