Antena Căutare

Gestul neașteptat pe care l-a făcut Speak pentru Sorin Bontea, înainte de noul sezon „Chefi la cuțite”

Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 au fost mai mult decât surprinși atunci când au descoperit ce gest complet neașteptat a făcut Speak pentru Sorin Bontea!

Sorin Bontea, Speak și Ștefania, în culisele sezonului 8 „Chefi la cuțite”
În sezonul următor, Sorin Bontea și Speak vor petrece și mai mult timp împreună pe platourile de filmare ale îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite” | Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 va fi difuzat în curând și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se pregătesc de o nouă rundă de confruntări culinare savuroase.

În ultima vreme, cei trei jurați ai îndrăgitului show culinar sunt extrem de activi pe rețelele de socializare și postează des clipuri video, fotografii și story-uri de pe platoul de filmare, acolo unde a fost pus deja „la copt” sezonul 9!

Ce gest a făcut Speak pentru Sorin Bontea, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Publicul așteaptă cu sufletul la gură să descopere cine va reuși, de data aceasta, să pună mâna pe marele trofeu.

După ce a câștigat sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, Sorin Bontea a mai marcat o victorie prin cuțitul său de aur, Ionuț Belei. Acum, acesta se pregătește de o nouă confruntare culinare cu „rivalii” săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

citește și: Babană Răzvan, la un pas de moarte. Ce a pățit fostul concurent Chefi la cuțite și care e starea sa acum

Totuși, un detaliu ce i-a surprins pe mulți este gestul complet neașteptat făcut de Speak, care va avea rolul de prezentator, pentru „tata” Bontea! Imaginea a adunat instant mii de aprecieri și numeroase comentarii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imagine se poate vedea cum artistul are extrem de multă grijă de bucătar și îl răsfață chiar cu un masaj special, la cap. Extrem de relaxat, Sorin Bontea a avut și un mesaj pe măsură pe lângă poză.

„Sa tot muncești în condițiile astea 🤣 Vine sezonul 9”, a scris acesta pe pagina sa personală de Instagram.

citește și: Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” s-a apucat de cântat și fanii au rămas mască! Ce voce are acesta

Deși au concurat în echipe diferite în sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”, iată totuși că între cei doi există doar sentimente de prietenie curată și de colegialitate. În sezonul 8, Speak a vrut să îi facă o surpriză lui Sorin Bontea și a venit în calitate de invitat special, împreună cu iubita sa, Ștefania. Momentul a fost unul savuros și apreciat din plin de public.

În sezonul următor, Sorin Bontea și Speak vor petrece și mai mult timp împreună pe platourile de filmare ale îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”.

Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1 va fi difuzat în curând, la Antena 1!

Imagini nemaivăzute cu chef Florin Dumitrescu și soția lui. Cum arătau la începutul relației... Îți amintești de Sonia Ferrari de la „Chefi la cuțite”? Cine este bărbatul care i-a răpit inima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x