Antena Căutare

Sorin Bontea, moment savuros în culisele Chefi la cuțite. Cum a fost surprins chef-ul. „Ce balans nebun!”

Sorin Bontea a demonstrat deja că este un chef desăvârșit, iar recent a arătat că poate fi și un bun dansator.

Sorin Bontea, în platoul Chefi la cuțite Galerie
Sorin Bontea, surprins dansând alături de Ștefania | Antena 1

Chef Sorin Bontea s-a filmat alături de Ștefania, iubita lui Speak, dansând pe o melodie populară pe TikTok. Îndrăgitul chef a dat frâu liber spiritului ludic și s-a lăsat purtat pe ritmurile și pașii pe care i-a învățat de la Ștefania. Videoclipul a stârnit hohote de râs și aprecieri din partea fanilor.

„Când vine tineretul în vizită”, a descris Sorin Bontea înregistrarea realizată în culisele Chefi la cuțite.

Peste 90 de mii de fani au apreciat videoclipul în care Sorin Bontea dansează alături de Cristina Ștefania.

Cum au reacționat fanii la înregistrarea postată de Sorin Bontea

„Bine, chef! Mai că ai fi dansator profesionist. Tare fain mai e show-ul ăsta”, „Dansul ca dansul,dar ciorapii sunt cei mai tari!”, „Sunteți geniali”, „Ești bine pe mișcări”, „Sunteți fenomenali”, „Tinerețea la tinerețe trage”, „Sunteți bun și la dans nu doar la gătit”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au lăsat în dreptul videoclipului postat de Sorin Bontea.

Printre cei care s-au amuzat de înregistrare s-a numărat și Răzvan Fodor, prietenul și colegul lui Sorin Bontea din Asia Express:

„Ce balans nebun... ”, a scris cel alături de care Sorin Bontea a căștigat Asia Express România, sezonul 3.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Citește și: Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” are un frate celebru! Cine este și cum arată Daniel Bontea

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sorin Bontea s-a născut pe 2 martie 1970 și a intrat în bucătărie încă de la vârsta de 16 ani. A învățat meserie trudind din greu și a lucrat inclusiv pe vase de croazieră. De-a lungul strălucitei sale cariere pentru vedete precum Nicolas Cage, Madonna sau Jean-Claude Van Damme. Acesta lucra în cel mai bun restaurant atunci când a primit un telefon și i s-a propus să devină jurat al unei emisiuni culinare, în 2012. Apoi, în 2014, acesta a devenit jurat al emisiunii „Iadul bucătarilor” de la Antena 1 și, începând cu 2016, jurat al îndrăgitului show „Chefi la cuțite”. În 2020, Sorin Bontea a făcut o echipă inbatabilă cu Răzvan Fodor și cei doi au reușit astfel să câștige sezonul 3 al emisiunii „Asia Express”.

Citește și: Fiica lui Sorin Bontea, selfie îndrăzneț în oglindă! Cum arată acum Miruna

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Chefi la cuțite, lider de audiență! Antonia și Alex Velea au primit trei cuțite cu un meniu indian... Chef Cătălin Petrescu, vizită inedită la Chefi la cuțite. O reţetă favorită a lui Robert De Niro, pe masa celor trei che...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x